Prințul Albert de Monaco, depistat pozitiv cu coronavirus, este acum sănătos

Pe 19 martie Prințul Albert de Monaco a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus.

Prințul Albert de Monaco, depistat pozitiv cu coronavirus, este acum sănătos

Prințul Albert de Monaco, depistat pozitiv cu coronavirus, este acum sănătos, lucru dezvăluit de fiica sa.

Prințul Albert de Monaco, în vârstă de 62 de ani, a fost depistat cu coronavirus pe 19 martie, anunțul fiind făcut de către reprezentanții de la palatul său regal, el devenind primul membru al unei familii regale și șef de stat diagnosticat pozitiv cu coronavirus.

Fiica lui, Jazmin Grimaldi, a anunțat pe contul său de Instagram că Prințul Albert de Monaco este acum sănătos, postând imagini cu acesta, în fața Palatului regal din Monaco.

„Bravo! Rugăciunile mi-au fost ascultate și tatăl meu a anunțat că este sănătos și vindecat de acest devastator coronavirus”, a scris Jazmin Grimaldi în descrierea imaginilor. „Inima mea bate pentru toate familiile și toți cei iubiți care nu au fost atât de norocoși și care au fost și sunt în continuare afectați sever de COVID-19! Gândurile și rugăciunile mele se îndreaptă către voi toți”.


Prințul Albert de Monaco intenționează să își petreacă următoarea perioadă la casa sa de vacanță, Roc Agel, unde soția lui, Prințesa Charlene, și gemenii în vârstă de 5 ani, Prințul Jacques și Prințesa Gabriella, s-au aflat pe perioada carantinei lui.

Recent, Prințul Albert de Monaco a vorbit despre zvonurile conform cărora l-ar fi infectat pe Prințul Charles cu coronavirus.
Pe 10 martie, Prințul Albert de Monaco și Prințul Charles al Marii Britanii au luat parte la un eveniment organizat la Londra de Water Aid, un ONG internațional prezidat de Charles, a cărui activitate are legătură cu apa, sănătatea și igiena. Pentru că ambii monarhi au fost recent testați pozitiv cu coronavirus, au început și speculațiile și toată lumea s-a întrebat dacă vreunul dintre ei a fost responsabil pentru infectarea celuilalt.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Prințul Albert a vorbit la RTL Radio despre aceste zvonuri: „Am participat la o masă rotundă organizată de fundația sa (a Prințului Charles – n.r.), dar nu i-am strâns mâna. Ne-am salutat de departe. Nu cred că pot fi acuzat că l-am contaminat. Erau mulți alți oameni în acea sală de conferințe și știu că acesta și-a continuat întâlnirile în zilele următoare, deci a avut multe șanse să contracteze virusul”.

Citește și:
La o săptămână după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus, Prințul Charles a ieșit din auto-izolare

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video