Prințesa Charlene Grimaldi sărbătorește împlinirea a 44 de ani departe de casă

Charlene Grimaldi, prințesa de Monaco aflată în exil de mai bine de 10 luni, își sărbătorește ziua de naștere departe de casă. Ce mesaj a transmis aceasta?

Prințesa Charlene Grimaldi sărbătorește împlinirea a 44 de ani departe de casă

Charlene Grimaldi, soția prințului Albert de Monaco, își serbează cei 44 de ani departe de casă și de copiii săi, ceea ce înseamnă că aceasta rămâne în exilul despre care nu se cunosc foarte multe detalii, din care nu a revenit nici măcar pentru a sărbători ziua de naștere a copiilor săi.

Charlene Grimaldi este internată într-o clinică, după o perioadă de 10 luni petrecută în Africa de Sud, țara sa natală, tot din cauze medicale, despre care prințul Albert a spus doar că au cauzat „epuizare emoțională și fizică”. Se pare că prințesa ar fi contractat o infecție gravă a sinusurilor în timpul unei călătorii, lucru care a necesitat mai apoi intervenție chirurgicală și nu i-a permis să zboare înapoi acasă.

Singurul semn dat de prințesa Charlene cu ocazia zilei sale de naștere a fost distribuirea unei postări – un material video realizat din fotografii ce o înfățișează pe Charlene Grimaldi alături de soțul ei, de cei doi copii în vârstă de 7 ani, Jacques și Gabriella, sau de lideri precum Nelson Mandela, Desmond Tutu sau capete încoronate precum prințul Harry al Marii Britanii, dar și în ipostaze din cariera ei de înotătoare de performanță, care a participat și la Olimpiadă. Filmulețul a fost postat inițial de Princess Charlene Foundation, și abia apoi redistribuit pe contul de Instagram al prințesei, însoțit doar de un emoji inimă.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Prințesa Charlene Grimaldi l-a întâlnit pe Albert de Monaco în 2000, iar cei doi s-au căsătorit în 2011. Căsnicia lor a fost umbrită de procesele de paternitate intentate prințului. Cel mai recent vine din partea unei femei din Brazilia, după ce Albert a mai fost forțat să recunoască paternitatea lui Jazmin Grace Grimaldi și Alexandre Coste, însă de această dată copilul ar fi rezultat dintr-o relație desfășurată în paralel cu căsnicia prințului. Curând după apariția primelor zvonuri, Charlene a apelat la o schimbare radicală de look, cu părul ras pe o parte a capului. Ceva mai târziu, cetățeni din Monaco au declarat că aceasta nu mai trăiește la Palat, ci într-un apartament din oraș. Prințul Albert a negat că absența lui Charlene Grimaldi din viața publică ar fi legată de probleme în relația lor, în vreme ce surse apropiate prințesei au declarat în mai multe rânduri că aceasta a fost la un pas de moarte în Africa de Sud. Acum se crede că prințesa se află internată într-o clinică din Elveția.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Citește și:
Julia Fox, apariție de senzație alături de Kanye West într-o ținută „împrumutată' de la Kim Kardashian

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video