Pippa Middleton, surprinsă la plimbare alături de fiul ei, Arthur, și de micuța Grace

Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge, a devenit mamă pentru a doua oară la jumătatea lunii martie.

Pippa Middleton, surprinsă la plimbare alături de fiul ei, Arthur, și de micuța Grace

Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge, a fost surprinsă recent în timp ce se afla la plimbare cu fiul ei, Arthur, în vârstă de 2 ani, dar și cu micuța Grace, venită pe lume chiar acum două săptămâni.


Așa cum ne-a obișnuit, Pippa a reușit să transforme chiar și o plimbare de după-amiază cu copiii într-o apariție ultra chic, în stilul său relaxat

Nu este prima dată când proaspăta mămică a fost văzută plimbându-se alături de copii, în apropierea casei sale din Londra – mai mult, Pippa Middleton alege de multe ori să poarte aceleași piese vestimentare nu doar o dată, punând preț mai ales pe confort.

Pippa Middleton și soțul său, James Matthews, au devenit părinți pentru a doua oară pe 15 martie – sora Ducesei de Cambridge a adus pe lume o fetiță, căreia i-a pus numele Grace Elizabeth Jane.

„Fetița s-a născut luni, 15 martie, la ora 4.22, și a cântărit la naștere 3.012 kilograme. Toată lumea este extrem de fericită. Mama și fetița se simt bine. Micuța este perfectă și toată lumea este încântată de venirea ei pe lume”, a declarat atunci o sursă apropiată familiei.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Carol Middleton, mama celor două fete, și-ar fi vizitat deja nepoata, relatează Hello Magazine. Aceasta a fost fotografiată în weekend, chiar în momentul în care ajungea la casa fiicei sale, purtând o haină din lână închisă la culoare peste o fustă neagră.

Vestea că Pippa Middleton este însărcinată cu al doilea copil a fost dezvăluită la miljocul lunii decembrie de o sursă apropiată cuplului. „Pippa și James sunt încântați, este o veste minunată, în ciuda acestui an dificil. Întreaga familie este încântată”, a declarat o sursă pentru publicația Page Six.

Pippa Middleton, în vârstă de 37 de ani, și James Matthews, de 45 de ani, s-au căsătorit în luna mai a anului 2017 și mai au împreună un copil, pe nume Arthur, care s-a născut în octombrie 2018. În timpul primei sarcini, sora mai mică a lui Kate Middleton a fost extrem de activă, vorbind frecvent despre antrenamentele inspirate din exercițiile de balet pe care le practica pentru a-și menține forma fizică, dar și pentru a-i oferi o stare de bine.

Citește și:
Prințesa Leonor a Spaniei a participat la primul angajament regal pe cont propriu

Text: Cristiana Daraban
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video