Pink și soțul ei, Carey Hart, au sărbătorit 15 ani de căsătorie

Pink și Carey Hart, soțul artistei, au împlinit recent 15 ani de căsătorie, iar cei doi și-au transmis mesaje emoționante pe rețelele de socializare.

Pink și soțul ei, Carey Hart, au sărbătorit 15 ani de căsătorie

Pink și Carey Hart au împlinit 15 ani de căsătorie. Cu această ocazie, cei doi și-au transmis mai multe mesaje speciale.

Pink a publicat pe contul personal de Instagram o galerie cu mai multe imagini cu ea și Carey. „15 ani. Sunt mândră de noi, iubitule. Uneori, a fi încăpățânat dă roade. Te iubesc și iubesc și familia noastră”, a scris artista în vârstă de 41 de ani pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de P!NK (@pink)

De asemenea, și Carey Hart a transmis un mesaj special cu această ocazie. „15 ani cu această femeie uimitoare. Nu există altă femeie cu care aș vrea să trec prin această lume nebună înafară de tine. Îți mulțumesc că ești o prietenă, o soție, o mamă și o persoană grozavă.”

Pink și Carey Hart s-au căsătorit în 2006 și au împreună doi copii – pe Willow Sage, în vârstă de 9 ani, și pe Jameson Moon, în vârstă de 4 ani. Cântăreața a vorbit cu sinceritate în repetate rânduri despre faptul că ea și soțul ei au făcut terapie de cuplu pe tot parcursul relației. „Căsnicia este îngrozitoare, este minunată. Este plictisitoare și terifiantă. Este despre a iubi o creatură imperfectă, în timp ce încerci sa te iubești și pe tine. Oamenii râd, pentru că noi ori ne certăm, ori ne zâmbim. Își dau ochii peste cap când vorbim despre terapie. Dar atât vă spun: merită tot efortul.

Terapia este pentru oamenii defecți care vor să fie întregi iar. Este pentru fugarii care-și doresc o familie. Este o lecție despre cum să stai jos și să asculți. Este despre cum să te iubești, astfel încât și persoana de lângă tine să o facă”, a mai spus Pink în luna septembrie a anului 2020.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de P!NK (@pink)

Pink a dezvăluit în noiembrie 2019 că ea și soțul ei nu-și amintesc dacă s-au căsătorit pe 6 sau pe 7 ianuarie, însă au decis să nu se mai certe asupra acestui subiect. A recunoscut că în trecut era o problemă destul de mare, dar acum pur și simplu nu își mai fac griji pentru o simplă dată.

CONȚINUT VIDEO ELLE

De-a lungul anilor, cei doi s-au despărțit de mai multe ori. Prima despărțire a avut loc în 2008 si cea de-a doua în 2013. Prima separare a acestora a durat aproape un an, însă nimeni nu știa exact de ce s-au despărțit cei doi. Când s-au despărțit a doua oară, Pink a anuntat acest lucru pe website-ul ei, spunând atunci că sunt în continuare foarte buni prieteni. Motivul ar fi fost lipsa timpului petrecut împreună. Cei doi mergeau în turneu și se vedeau 5 zile în șase săptămâni, iar atunci ar fi trebuit să rezolve toate problemele pe care le aveau.

Citește și:
Brad Pitt, surprins într-o vacanță exotică și etalându-și impresionanta colecție de tatuaje

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video