Paris, fiica lui Michael Jackson, vorbește cu drag despre tatăl ei

Fiica lui Michael Jackson a vorbit recent cu Naomi Campbell despre influența pe care a avut-o celebrul ei tată asupra sa.

Paris, fiica lui Michael Jackson, vorbește cu drag despre tatăl ei

Paris Jackson a apărut marți în seria YouTube No Filter a lui Naomi Campbell și a vorbit despre copilăria ei și despre celebrul ei tată. 

Potrivit lui Paris, care are acum 22 de ani, Michael Jackson le-a arătat copiilor săi că există și altceva în afară de lumea opulentă în care s-au născut. „Tatăl meu s-a priceput foarte bine la a se asigura că suntem culți, că suntem educați, și nu doar la a ne arăta strălucirea și glam-ul, cum ar fi statul prin hoteluri, locuri de cinci stele”, a spus ea.

Tot lui Michael îi datorează curiozitatea față de toate genurile muzicale. „Iubea muzica clasică și jazz-ul. Și hip-hop și R&B, și evident chestiile Motown”, a spus Paris. „Dar, de asemenea, Top 40-urile radioului, i-au plăcut muzica rock, soft rock, The Beatles. Așa că am crescut înconjurați de toate aceste lucruri și simt că toate chestiile astea influențează cumva chestiile mele și, dacă ascultați albumul meu, există și unele influențe care amintesc de coloane sonore, precum cele ale lui Hans Zimmer și Danny Elfman, cât și de formații rock precum Radiohead și Manchester Orchestra.”

Paris avea doar 11 ani la moartea tatălui ei, în iunie 2009, dar era deja celebră. Acum este cântăreață și model, și ține să precizeze că influența tatălui ei se simte și în prezent, mai ales când vine vorba de raportarea la muncă. Ea a povestit că în copilărie nu primea lucrurile de-a gata și nu i se dădea vreodată de înțeles că i se cuvine totul. Din contră, spune ea, Michael Jackson a învățat-o că trebuie să muncească pentru a obține ce își dorește. Dacă voia cinci jucării, trebuia să citească cinci cărți.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Prince, fratele ei de 24 de ani, a spus de asemenea într-un interviu acordat recent emisiunii The Mix că principiul după care se ghidează în viață e că nu încetăm niciodată să învățăm, și că îi datorează asta tatălui său.

Paris Jackson și-a lansat albumul de debut, Wilted, în noiembrie 2020. Primăvara asta, a apărut în noua campanie publicitară Stella McCartney.

Citește și:
Paris Jackson are un nou iubit și este vorba despre un actor celebru

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video