O nouă imagine cu Prințesa Charlotte, publicată de ducii de Cambridge pentru un motiv special

Ducii de Cambridge au publicat o nouă imagine cu Prințesa Charlotte, fiica lor în vârstă de 6 ani, pentru o cauză cu adevărat emoționantă.

O nouă imagine cu Prințesa Charlotte, publicată de ducii de Cambridge pentru un motiv special

O nouă imagine cu Prințesa Charlotte, fiica în vârstă de 6 ani a cuplului regal format din Prințul William și Kate Middleton, a fost publicată de ducii de Cambridge pe contul lor oficial de Instagram, pentru a atrage atenția asupra unei cauze care le este foarte dragă.

Noua imagine cu Prințesa Charlotte o înfățișează pe aceasta stând între flori și ținând cu delicatețe în mâini un fluture. Imaginea este însoțită de alte două, care arată felurite specii de fluturi ce trăiesc în Marea Britanie. Ducii și-au însoțit postarea și de un text explicativ. „Am vrut să vă arătăm acești superbi fluturi ochi de păun și amiral, ca parte din inițiativa #ButterflyCount care se desfășoară acum în Marea Britanie. @savebutterflies ne încurajează să numărăm aceste creaturi incredibile, nu doar pentru că sunt atât de frumoase de privit, ci și pentru că sunt extrem de importante”, arăta mesajul ducilor.

„Fluturii reprezintă părți esențiale ale ecosistemului, atât ca polenizatori, cât și ca parte din lanțul trofic. Sperăm să trecem peste totalul de anul trecut”, se mai arată lângă noua imagine cu Prințesa Charlotte. Ultima imagine cu aceasta care a fost făcută publică în mod oficial de Casa Regală o arăta pe mica prințesă la împlinirea vârstei de 6 ani, în luna mai, și era realizată de Kate Middleton, care este o pasionată a fotografiei. Ea este, de altfel, fotografa oficială a portretelor celor trei copii ai săi.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Noua imagine cu Prințesa Charlotte vine la două săptămâni după ce părinții ei au publicat și o imagine cu Prințul George, fiul lor cel mare (și al treilea în ordinea succesiunii la tron, Charlotte fiind a patra) cu ocazia împlinirii, de către acesta, a vârstei de 8 ani. De atunci, Kate Middleton a anunțat și că a făcut parte dintr-un proiect fotografic dedicat supraviețuitorilor Holocaustului, iar imaginile realizate de ea sunt acum expuse la Imperial War Museum din Londra.

Citește și:
Mesajul emoționant pe care i l-a transmis Michelle lui Barack Obama, cu ocazia împlinirii a 60 de ani

Foto: Instagram, arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video