Noi dezvăluiri despre relația nefericită dintre Prințesa Diana și Prințul Charles

O nouă carte biografică ce trebuie să apară vorbește și despre problemele emoționale dintre Prințesa Diana și Prințul Charles.

Noi dezvăluiri despre relația nefericită dintre Prințesa Diana și Prințul Charles

Nu e un secret pentru nimeni că relația dintre Prințesa Diana și Prințul Charles nu a fost una ideală, iar conform biografei regale Ingrid Seward, multe dintre problemele lor ar veni chiar din felul în care a fost crescut Prințul Charles.

Seward se pregătește să lanseze o nouă biografie dedicată Prințului Philip, în care vorbește și despre anumite declarații pe care Prințesa Diana le-ar fi făcut în trecut despre fostul ei soț. Aparent, Diana credea că „tot ce știe Charles despre dragoste vine de la strânsul mâinilor” și că acesta suferă de probleme emoționale.

Autoarea susține că Prințesa Diana i-a spus că Prințul Philip și Regina Elisabeta a IIa nu i-au oferit niciodată fiului lor afecțiunea de care ar fi avut nevoie. Se pare că tatăl Prințului Charles nu a fost alături de el la foarte multe dintre primele lui zile de naștere. „Prințesa Diana credea că, dacă Charles ar fi fost crescut într-o manieră tradițională, ar fi știut mult mai bine să gestioneze emoțiile lui și ale ei. În schimb, zicea ea, sentimentele lui păreau să se fi sufocat la naștere”.

Ingrid Seward a mai spus și că „doar dădacele îi arătau afecțiune, dar, așa cum a explicat Prințesa Diana, nu era la fel cu atunci când ești pupat și îmbrățișat de către părinții tăi, ceea ce Charles nu a fost niciodată. Când își întâlnea părinții, nu se îmbrățișau niciodată. Își strângeau mâinile”.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Anul acesta s-au împlinit 23 de ani de la moartea tragică, într-un accident de mașină, a Prințesei Diana, supranumită Prințesa Inimilor datorită actelor caritabile pe care le-a făcut în timpul vieții. Moartea ei a provocat multă durere în rândul admiratorilor, care aşază în fiecare an mii de buchete de flori la porţile Palatului Westminster.

Citește și:
Meghan Markle dezvăluie care este, de fapt, relația pe care o are cu Prințul Charles

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video