Noi detalii despre procesul de defăimare pe care Samantha Markle l-a intentat împotriva surorii sale, Meghan

Avocații lui Meghan Markle au cerut instanței să respingă procesul de defăimare intentat de Samantha Markle.

Noi detalii despre procesul de defăimare pe care Samantha Markle l-a intentat împotriva surorii sale, Meghan

În luna martie, Samantha Markle a intentat un proces de defăimare împotriva surorii sale, Meghan Markle. Potrivit documentelor oficiale, aceasta susține că Ducesa de Sussex a pretins că ar fi unicul copil al familiei și că a mințit în interviul cu Oprah. În plus, solicită despăgubiri de 75.000 de dolari, dar şi să îi fie acoperite cheltuielile de judecată şi onorariile avocaţilor.

Așa cum era de așteptat, reacția lui Meghan Markle nu a întârziat să apară. Avocații săi au cerut respingerea procesului de defăimare, pe care îl descriu ca fiind „lipsit de valoare”. Aceștia susțin că Samantha cere juriului să delibereze dacă ea și Meghan „au fost vreodată apropiate, de câte ori s-au intersectat de când sunt persoane adulte” sau dacă sentimentele pe care Ducesa de Sussex le-a avut în copilărie față de sora sa sunt reale sau nu.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Nu angajăm jurați pentru a decide dacă două persoane sunt apropiate sau dacă cineva simte cu adevărat că a crescut ca un copil singur la părinți. Instanțele nu au abilitățile necesare pentru a judeca legitimitatea sentimentelor unei persoane cu privire la copilăria și relațiile sale. Și nici nu ar trebui să le aibă”.

În plus, Meghan Markle a cerut instanței să respingă cazul și să îi fie despăgubite cheltuielile de judecată.

Thomas Markle, tatăl celor două, a declarat recent că este dispus să depună mărturie împotriva fiicei sale, Meghan, și a soțului său, Prințul Harry, în procesul de defăimare intentat de Samantha Markle.

„Aş fi mai mult decât bucuros”, a spus Markle atunci când a fost întrebat de amicul său, Karl Larsen, dacă ar accepta să dea declaraţii în instanță. „Încerc de aproape patru ani să o văd pe fiica mea şi pe soţul ei într-o sală de judecată, faţă în faţă. Aş fi încântat să vin în instanţă, să vorbesc şi să-mi apăr fiica cea mare”, a spus Thomas Markle pe canalul său de Youtube.

Citește și:
Familia regală britanică, în mijlocul unui nou scandal. Prințul Charles ar fi primit 3 milioane de euro în numerar de la un șeic din Qatar

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video