Moștenitoarea fabricii de bere Guiness a fost găsită moartă la numai 19 ani

Honor Uloth avea doar 19 ani.

Moștenitoarea fabricii de bere Guiness a fost găsită moartă la numai 19 ani

Honor Uloth, descendenta uneia dintre cele mai bogate familii irlandeze, care a fondat fabrica de bere Guiness, a suferit un accident mortal pe când se afla la o petrecere de familie. Fratele ei de 15 ani a găsit-o moartă pe fundul piscinei și i-a scos afară trupul neînsuflețit.

În raportul poliției scrie că „în jurul orei 11:00 a ieșit din jacuzzi pentru a înota în piscină. La puțină vreme după, Honor a fost găsită fără suflare. Deși piscina era luminată, se pare că Honor a sărit sau a alunecat în piscină și astfel s-a lovit la cap și și-a pierdut cunoștința.” În așteptarea ambulanței, membrii familiei au încercat să o resusciteze, dar fără succes.

Honor Uloth a fost dusă de urgență la spitalul St. Richard, după care a fost transferată la spitalul londonez St. Thomas, unde a murit pe 6 august. În urma investigației medicale, aceasta avea o fractură la nivelul umărului şi o rană la cap. Cel care s-a ocupat de autopsie a confirmat că Honor Uloth nu a consumat alcool în acea zi.

Tânăra studia Istoria Artei la Universitatea Oxford Brookes. Tatăl ei, Rupert, a declarat pentru Daily Mail că „Honor a fost o fată de diamant cu o inimă de aur, a cărei abilitate de a străluci și de a aduce lumină și fericire era semnătura ei personală.” Familia lui Honor Uloth a declarat că „am pierdut o fiică și o soră care ne-a adus fericire în viețile noastre. Era foarte veselă, bună și aventuroasă. Avea acest talent de a aduce oamenii laolaltă și de a-i face să se simtă bine.” Aceștia au adăugat că, în ultima ei zi, Honor „a călărit ponei dimineața, s-a văzut cu prietenii pe plajă la prânz, iar seara a luat cina alături de prieteni apropiați și de familie. A fost o zi perfectă.”

Citește și:
Neti Sandu a fost depistată cu coronavirus

Foto: Shutterstock

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people