Modul surprinzător prin care Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat-o pe Regina Elisabeta a II-a de retragerea din familia regală

Prințul Harry și Meghan Markle au ales un mod neobișnuit de a o anunța pe Regina Elisabeta a II-a de retragerea din familia regală.

Modul surprinzător prin care Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat-o pe Regina Elisabeta a II-a de retragerea din familia regală

După aproape patru luni de când au anunțat că renunță la statutul de membri seniori ai familiei regale, aflăm că Prințul Harry și Meghan Markle i-au spus de acest lucru Reginei Elisabeta a II-a… într-un e-mail.

O sursă apropiată familiei regale a declarat pentru Daily Mail faptul că „Harry a renunțat la absolut tot. Și Meghan? Cred că a obținut ceea ce își dorea.”

„Unul dintre primele semne care arăta că Meghan era hotărâtă să facă asta a fost încă din luna iunie 2018 când Regina Elisabeta a invitat-o pe Meghan la Chester. Asistenta Reginei, Angela Kelly, i-a trasmis lui Meghan un mesaj conform căruia Majestatea Sa va purta o pălărie și că ar trebui să poarte și ea una. Însă, Meghan a preferat să vină fără pălărie,” a adăugat sursa.

O altă sursă a mai declarat că ei nu aveau motive pentru care să facă această alegere. „Ei au avut nunta la care au visat, casa și banii pe care și-au dorit să îi aibă, la fel și personalul. Ce își doreau mai mult de atât?”

Prințul Harry și Prințul William au avut un conflict după ce Prințul William a pus la îndoială decizia fratelui său de a se căsători cu Meghan, la puțin timp după ce s-au cunoscut. „Ei au simțit că familia nu îi poate ajuta”, a mai spus o sursă pentru Daily Mail.

După o călătorie pe care Prințul Harry și Meghan Markle au avut-o în Canada, ei i-au anunțat pe Prințul Charles și Regina Elisabeta a II-a de hotărârea lor printr-un e-mail. Prințul Charles era îngrijorat deoarece ei nu s-au gândit foarte bine la această decizie. „Familia regală a înțeles că ei își doreau ceva diferit și erau dispuși să îi ajute, însă a fost complicat. Au fost probleme în ceea ce privește securitatea, finanțarea, vizele, probleme la care ei nu s-au gândit. I s-a spus Prințul Harry să facă o cerere scrisă și să vină cu o serie de idei. Din păcate, el era prea încăpățânat și nu a înțeles ce însemnau toate acestea.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

O altă sursă regală a mai spus că „Meghan i-a dat un ultimatum soțului său: „Archie și cu mine suntem familia ta.” Prințul Harry a fost încrezător că va găsi o soluție de a avea și libertate, dar de a-și păstra și moștenirea, însă Meghan l-a convins că nu există o altă opțiune. El a stat trei luni să se convingă că a făcut alegerea corectă.”

Recent, Ducii de Sussex s-au mutat din casa în care stăteau în Vancouver Island. Prințul Harry și Meghan Markle locuiesc acum în Los Angeles, orașul natal al Ducesei de Sussex.

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit Canada. Unde s-au stabilit cei doi

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video