Modul inedit în care Kim Kardashian și-a sărbătorit ziua de naștere

Kim Kardashian împlinește azi 39 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere în weekend-ul care abia s-a terminat.

Modul inedit în care Kim Kardashian și-a sărbătorit ziua de naștere

Kim Kardashian a sărbătorit împlinirea a 39 de ani cu ajutorul surorii sale mai mici, Kylie Jenner. Mai exact, i-a permis lui Kylie să o machieze și a împărtășit experiența cu fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Pentru petrecerea pe care a organizat-o în weekend, Kim Kardashian a avut la dispoziție ajutorul unui makeup artist special, mai exact chiar sora ei. Kylie Jenner a fost cea care s-a ocupat de machiajul purtat de Kim la petrecere, iar clipul cu cele două a fost împărtășit și cu fanii lor de pe Instagram.

În clip se poate observa cum Kylie îi aplică lui Kim blush pentru a crea un look nude. Mai mult, Kim a glumit cu privire la modul în care Kylie își creează produsele de makeup atât de dorite de întreaga lume, spunând că aceasta este în plin proces creativ pentru că are pudră pe toată fața în timp ce o machia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian Snapchat 🍑 (@kimkardashiansnap) on

Kim a dezvăluit și cum a fost casa amenajată pentru petrecere, cu aranjamente din baloane amplasate în centrul mesei și litere aurii care compuneau mesajul „Happy Kim Day”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian Snapchat 🍑 (@kimkardashiansnap) on

Petrecerea a fost organizată în casa lui Kris Jenner, însă aceasta a lipsit de la eveniment, ea fiind prezentă alături de iubitul ei la nunta lui Jennifer Lawrence cu Cooke Maroney.

Citește și:
Kanye West a criticat ținuta sexy a soției sale, dar Kim Kardashian a avut replica perfectă

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
Mai multe din video