Miley Cyrus și Cody Simpson s-au despărțit după 10 luni de relație

Cei doi au fost văzuți prima oară împreună în octombrie anul trecut.

Miley Cyrus și Cody Simpson s-au despărțit după 10 luni de relație

Miley Cyrus și Cody Simpson și-au spus adio după 10 luni de relație, au confirmat cei de la Page Six și TMZ cu doar câteva ore înainte ca Miley să își lanseze noul cântec, „Midnight Sky”.

Chiar la începutul lunii, Simpson își descria relația cu Cyrus ca „fiind îndrăgostit de cea mai bună prietenă”, iar în ultimul timp se dovedise a fi într-adevăr un sprijin pentru cântăreață, aceasta reușind să se lase de droguri pentru mai bine de 6 luni.

„Să fiu cu Miley e un lucru minunat în viața mea”, spunea starul pop într-un interviu din aprilie cu The Sydney Morning Herald, vorbind despre iubita sa ca fiind „creativă și inspirațională, incredibil de independentă”.

Cei doi au fost văzuți pentru prima dată împreună în octombrie 2019, luând micul dejun. Totul se întâmpla la scurt timp după despărțirea cântăreței de Kaitlynn Carter, dar și de fostul ei soț, Liam Hemsworth.

Artiștii au fost prieteni buni pentru mult timp înainte să devină un cuplu, iar surse apropiate povesteau cum aceștia aveau foarte multe în comun.

„E destul de devreme, dar prietenia lor e mai adâncă decât realizează unii oameni”, spunea și managerul lui Cody, Matt Zeidman, în exclusivitate pentru People. „Deși inițial s-au cunoscut tocmai în timpul perioadelor lor nebune, amândoi și-au revenit acum și se concentrează pe sănătate, pe muncă și pe timpul petrecut împreună. Pare destul de ideal după părerea mea”.

Pe lângă faptul că îi cunoștea deja familia, Cody a sprijinit-o cu adevărat pe Miley Cyrus în tot ceea ce făcea, și i-a fost alături mai ales când aceasta a suferit o operație pe corzile vocale în noiembrie. „Cody stă cu ea. Se asigură că nu se plictisește până se vindecă”, mărturisea atunci o sursă din anturajul cuplului. Doctorii i-ar fi recomandat acesteia să își odihnească vocea timp de mai multe săptămâni pentru o revenire completă.

Tot în acea lună, Cody Simpson și Miley Cyrus au sărbătorit împreună Halloween-ul și începând din acel moment, nu și-au ascuns mai deloc relația pe contul de Instagram. Mai mult, la scurt timp, și-au făcut și tatuaje asemănătoare.

Deocamdată nu se cunosc motivele despărțirii, însă cel mai probabil amândoi vor rămâne discreți cu privire la acest eveniment, dat fiind că aveau o strânsă relație de prietenie și înainte să formeze un cuplu.

Citește și:
Liam Hemsworth vorbește despre anii „stresanți” trăiți alături de Miley Cyrus

Text: Cristiana Daraban
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video