Mia Goth și Shia LaBeouf vor deveni părinți. Prima imagine cu actrița însărcinată

Actorii Mia Goth și Shia LaBeouf vor deveni părinți. Zvonurile despre o eventuală sarcină a actriței au fost, în cele din urmă, confirmate.

Mia Goth și Shia LaBeouf vor deveni părinți. Prima imagine cu actrița însărcinată

Actorii Mia Goth și Shia LaBeouf așteaptă venirea pe lume a primului lor copil. Cuplul, care s-a apropiat pe platourile de filmare ale dramei Nymphomaniac, semnată de controversatul regizor danez Lars von Trier, a avut din 2012 și până acum o relație marcată de multiple certuri și despărțiri – o ceartă foarte agresivă a avut loc pe stradă, în Germania, în apropierea hotelului în care erau cazați cei doi, și a atras atenția trecătorilor, care au simțit nevoia să intervină. Episodul a fost și filmat de trecători. Goth a mai colaborat profesional cu partenerul ei, apărând în 2014 într-un videoclip realizat de acesta. Cei doi s-au căsătorit în 2016, pentru ca mai apoi, după doar doi ani, să divorțeze.

La vremea respectivă, un reprezentant al actorilor declara că Mia Goth și Shia LaBeouf s-au separat amiabil și au depus actele pentru divorț, dorindu-și ca întregul proces să rămână unul privat. În aprilie 2020, cei doi au fost văzuți din nou împreună, amândoi purtându-și verighetele. În iunie 2021, cei doi au fost zăriți la Disneyland, semn că relația lor a redevenit serioasă.

CONȚINUT VIDEO ELLE

În perioada în care Mia Goth și Shia LaBeouf au fost separați, actorul a avut o relație cu cântăreața FKA Twigs, care l-a acuzat pe LaBeouf de agresiuni fizice și sexuale, în decembrie 2020, în revista ELLE. Artista a intentat și o acțiune în justiție, care își așteaptă deznodământul. În sprijinul său, la acea vreme, a venit și SIA, cântăreața care colaborase cu actorul, dar care avusese și o relație cu acesta.

Acuzațiile nu i-au ținut departe, totuși, pe Mia Goth și Shia LaBeouf. Pe 28 ianuarie, actrița cunoscută pentru rolurile din Emma, A Cure for Wellness sau Suspiria, a fost fotografiată în Pasadena, California, într-o ținută lejeră în care se poate vedea sarcina avansată deja. Într-o pereche de colanți, o bluză lejeră și papuci plați Birkenstock, actrița pare foarte relaxată.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by @celebscandids_

Citește și:
Cât a costat ținuta pe care Rihanna a purtat-o când a dezvăluit că este însărcinată. Suma este fabuloasă

Foto: Instagram, arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video