Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinți pentru a doua oară

Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinți pentru a doua oară. Ducesa a născut o fetiță, iar numele acesteia este într-adevăr special.

Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinți pentru a doua oară

Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinți pentru a doua oară. Ducesa de Sussex a născut o fetiță.

Anunțul că Meghan Markle și Prințul Harry au devenit din nou părinți a fost confirmat prin intermediul unui comunicat de presă regăsit pe Archewell, site-ul fundației celor doi. „Este o mare bucurie că Prințul Harry și Meghan, Ducele și Ducesa de Sussex, și-au întâmpinat fetița, Lilibet ‘Lili’ Diana Mountbatten-Windsor. Lili s-a născut vineri, 4 iunie, la 11:40 dimineața la spitalul Cottage din Santa Barbara. Atât mama, cât și copilul sunt sănătoși și bine și vor ajunge acasă. Ducele şi Ducesa vă mulţumesc pentru urările voastre pline de căldură şi rugăciunile voastre în acest moment special pentru ei ca familie.”

În declarație se menționează faptul că pe fetița celor doi o va chema „Lilibet”, spunându-i Lili, fiind numele de alint din copilărie al Reginei Elisabeta a II-a, în timp ce numele „Diana” a fost ales în onoarea Prințesei Diana, mama Prințului Harry. Fetița celor doi a cântărit la naștere 3,5 kilograme.

De asemenea, Prințul Harry și Meghan Markle au transmis un mesaj de mulțumire pe site-ul Archewell, spunând: „Pe 4 iunie, am fost binecuvântați de sosirea pe lume a fiicei noastre, Lili. Ea este mai mult decât ne-am fi putut imagina vreodată și rămânem recunoscători pentru dragostea și rugăciunile pe care le-am simțit din toată lumea. Vă mulțumim pentru amabilitatea și sprijinul vostru din acest moment pentru familia noastră.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Prințul Harry și Meghan Markle mai au împreună un băiețel, pe nume Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Lili este al 11-lea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a.

Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că vor deveni părinți pentru a doua oară chiar de Valentine’s Day, o zi specială nu doar pentru că în cultura occidentală este considerată Ziua Îndrăgostiților, dar și pentru că mama lui Harry, Prințesa Diana, a ales aceeași zi în 1984 pentru a da de știre tuturor că este însărcinată chiar cu tânărul duce.

Meghan Markle a dezvăluit în luna noiembrie a anului 2020 că în vara anului trecut a pierdut a doua sarcină. Ea a povestit pe larg cum s-a întâmplat totul, menționând că a avut loc într-o dimineață de iulie și că după ce i-a schimbat scutecul fiului ei, Archie, a simțit o durere puternică, căzând la podea cu el în brațe. „Am știut, în momentul în care îmi strângeam în brațe primul copil născut, că tocmai îl pierdeam pe al doilea. Câteva ore mai târziu, într-un pat de spital, strângeam mâna soțului meu. Amândoi plângeam, ne gândeam cum o să trecem peste asta”, a scris Meghan Markle pentru New York Times.

Meghan Markle și-a încheiat atunci articolul spunând: „Adevărul este că acest an ne-a unit pe toți mai mult ca oricând. Cu toții ne adaptăm la o nouă normalitate, unde fețele ne sunt acoperite de măști și suntem forțați să ne privim în ochi, uneori cu căldură, alteori cu lacrimi. Pentru prima dată, după mult timp, ne vedem cu adevărat. Suntem ok? Vom fi”, a adăugat Meghan Markle.

Citește și:
Decizia care ar putea marca împăcarea dintre familia regală britanică și Meghan & Harry

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video