Meghan Markle, prima apariție în public după lansarea documentarului din Africa

Meghan Markle a fost prezentă ieri la summit-ul One Young World, aceasta fiind prima apariție în public a Ducesei de Sussex după lansarea documentarului filmat în Africa.

Meghan Markle, prima apariție în public după lansarea documentarului din Africa

Meghan Markle s-a întors la atribuțiile obișnuite pe care le are în cadrul familiei regale și ieri a participat la festivitatea de deschidere a summit-ului One Young World.

Apariția acesteia în public vine la doar câteva zile după lansarea documentarului filmat în Africa, documentar în care atât ea, cât și Prințul Harry vorbesc despre problemele cu care s-au luptat în primul lor an de căsnicie din cauza presei britanice.

Deși Meghan a explicat în documentar că a fost o perioadă dificilă, fiind și însărcinată, există în continuare critici ai Ducesei, care consideră că gestul făcut de ea și Prințul Harry nu ar trebui apreciat, aceștia bucurându-se de un așa-zis statut privilegiat.

În ciuda acestor comentarii, Ducesa de Sussex a fost prezentă la eveniment, ea având funcție de Vice Președinte al platformei Reginei Commonwealth Trust, organizație care s-a implicat în organizarea evenimentului.

Meghan Marle a ales să poarte o rochie mov Aritzia, pe care a purtat-o și în ianuarie când era însărcinată. Ducesa de Sussex a ales să renunțe la inelul primit cu ocazia aniversării unui an de căsnicie, ea purtând doar inelul de logodnă și verigheta.

Meghan Markle la One Young World Summit

Este a treia oară când Meghan Markle participă la acest summit. În 2014, la Dublin, ea a vorbit despre importanța drepturilor femeii și despre rolul pe care îl joacă bărbații în atingerea unei egalități. „Ai nevoie de bărbați pentru a avea efect această schimbare, doarece la finalul zilei, cred că ce îi sperie mai mult pe oameni este această idee că puterea femeilor este într-un fel o amenințare. Nu este. Le dai femeilor putere, dai comunității putere”, a declarat atunci Ducesa de Sussex.

Meghan Markle a fost prezentă la summit și în 2016, când evenimentul a avut loc în Ottawa, iar cel care a deschis ceremonia a fost prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau. Atunci, Meghan a explicat că tinerii care luptă pentru transformarea socio-politică din lume sunt schimbarea de care avem noi toți nevoie.

Anul acesta, în cadrul summit-ului, Meghan va participa și la o dezbatere despre egalitatea de gen.

Citește și:
Meghan Markle face confesiuni despre viața de Ducesă și modul în care este afectată de știrile care apar în presă

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people