Meghan Markle face confesiuni despre viața de Ducesă și modul în care este afectată de știrile care apar în presă

Meghan Markle a vorbit deschis în cadrul unui interviu pentru documentarul Harry & Meghan: An African Journey despre modul prin care cei din jur privesc din cauza faptului că este o femeie de culoare.

Meghan Markle face confesiuni despre viața de Ducesă și modul în care este afectată de știrile care apar în presă

Meghan Markle a vorbit în cadrul documentarului Harry & Meghan: An African Journey, difuzat de ITV despre momentele în care s-a simțit neîndreptățită din cauza speculațiilor pe care presa britanică le face despre ea și relația ei cu Prințul Harry, dar și care este modul prin care gestionează această situație.

Ducele și Ducesa de Sussex le-au oferit fanilor mai multe detalii neștiute cu privire la viața lor, dar și relația dintre ei. Într-un interviu emoționant pe care Meghan Markle și Prințul Harry l-au acordat jurnalistului Tom Bradby, ei au vorbit deschis despre problemele pe care le au zi de zi, Bradby făcând referire și la un discurs emoționant pe care Meghan l-a ținut în momentul în care a ajuns în Cape Town.

Meghan Markle a ținut să aducă în atenție faptul că este important ca oamenii să știe ce anume este adevărat despre ea și ce nu. „Sper ca oamenii să ne vadă ca pe un cuplu care este îndrăgostit. Nu mă consider în fiecare dimineață în care mă trezesc altceva decât am fost dintotdeauna. Sunt Meghan și sunt căsătorită cu acest bărbat incredibil și este doar o parte a poveștii noastre de dragoste.”

Pe lângă asta, Meghan a ținut să reamintească câteva declarații dintr-un discurs extrem de cunoscut de al ei: „Sunt aici pentru tine în calitate de mamă, soție, femeie, femeie de culoare și soră. Dar atunci când aleg să adaug și aceste cuvinte, o fac în ultimul moment.. este în regulă așa.”

De asemenea, ea a spus că, de când face parte din familia regală, nu s-a schimbat și este aceeași persoană: „Pentru că așa este, pentru că fac parte din această familie, așa mă identific, cu oameni și relația dintre ei. Acum sunt mamă, soție, dar și femeie de culoare, lucru care este tot mai mult adus în prim-plan.”

Citește și:
Meghan Markle a făcut un gest emoționant pentru o tânără diagnosticată cu o tumoră cerebrală

Foto: Hepta

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video