Meghan Markle, criticată aspru pentru documentarul Disney pe care îl narează

Documentarul Disney ”Elephant” este primul job al lui Meghan Markle de la despărțirea de familia regală, și nu a fost deloc pe placul criticilor.

Meghan Markle, criticată aspru pentru documentarul Disney pe care îl narează

Fanii fostei ducese de Sussex sunt entuziasmați de primul job al preferatei lor după multă vreme, dar documentarul Disney pe care îl narează aceasta nu a fost deloc pe placul criticilor.

Documentarul Disney „Elephant” este primul loc de muncă oficial al lui Meghan Markle de la despărțirea dramatică de casa regală britanică, însă criticii au fost, se pare, imuni la strădaniile ei, iar „Elephant” a fost numit un proiect superficial și care nu e bazat pe realitate de către criticii de specialitate.

Documentarul Disney este programat să apară pe canalul de streaming Disney+ pe 3 aprilie, și deja criticii de film din Marea Britanie i-au acordat rating-uri mediocre. Aceștia au criticat și munca fostei ducese ca fiind prea dramatică.

Pe scurt, documentarul Disney „Elephant” spune povestea călătoriei elefanților africani de-a lungul deșertului Kalahari, pe parcursul a opt luni. „Elephant” este regizat de Alastair Fothergill, Mark Linfield și Vanessa Berlowitz, toți familiari cu munca la documentare despre viața sălbatică, dat fiind că au făcut parte din echipa care a realizat și „Planet Earth”, proiectul lui David Attenborough.

Însă, cu toată experiența acestora în realizarea acestui tip de proiecte, criticii nu au fost impresionați. Peter Bradshaw, criticul de film The Guardian, a caracterizat interpretarea lui Meghan Markle ca fiind prea sentimentală și a reproșat utilizare excesivă a comentariilor nefondate și care nu pot fi verificate.

Ed Potton, de la Times of London, spune că Meghan Markle a schimbat ocaziile pompoase pentru sentimentalisme și patetism. „Tonul mătăsos al lui Meghan Markle din serialul Suits, care a fost oarecum controlat în perioada angajamentelor pentru Casa Regală, preia acum conducerea.”, a scris acesta, criticând documentarul Disney în totalitatea lui pentru abordarea superficială a subiectului migrației elefanților.

Asta în vreme ce criticul de la Variety, Owen Gleiberman, a criticat documentarul pentru că ar fi prea sec pentru un film care vrea să aducă în fața publicului riscurile privind o specie aflată în pericol din cauza braconajului.

Citește și:
Prințul William își dorește să se întoarcă la job-ul de pilot pentru a lupta împotriva coronavirusului

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video