Linda Evangelista, apariție spectaculoasă în campania Fendi după o intervenție estetică traumatizantă

Linda Evangelista a revenit în atenția publicului, după ce a trecut printr-o intervenție estetică nereușită.

Linda Evangelista, apariție spectaculoasă în campania Fendi după o intervenție estetică traumatizantă

După ce anul trecut a dezvăluit că o procedură de chirurgie estetică de reducere a grăsimii CoolSculpting nu a decurs conform planului, Linda Evangelista se întoarce în atenția publicului după o absență de șase ani de pe scena modei.

În prezent, ea a intentat un proces împotriva Zeltiq Aesthetics, compania mamă a Coolsculpting, dar nu are de gând să aștepte ca legea să îi stabilească soarta. Supermodelul în vârstă de 57 de ani a împărtășit o imagine uimitoare a noii sale campanii cu Fendi și posibila ei revenire pe podium. Deși nu se spune în mod specific că Evangelista va participa la defilarea de pe catwalk, postarea dă cu siguranță impresia că ea va face cumva parte din acest eveniment.

Linda Evangelista revine în industria modei

„Pe 9 septembrie 2022 #Fendi va găzdui o prezentare de modă specială în New York City pentru a sărbători cea de-a 25-a aniversare a #FendiBaguette, proiectată de @silviaventurinifendi, și doi ani de când @mrkimjones s-a alăturat Casei în calitate de Director Artistic Couture și Womenswear.”, a transmis modelul.

Fotografia o arată pe Evangelista în cea mai bună formă a ei de supermodel, aruncând o privire atrăgătoare în spatele ochelarilor de soare Fendi și prezentând accesoriile fabuloase ale brand-ului, de la pălării la mănuși. Vedeta pare încrezătoare și fericită că s-a întors în industria în care și-a lăsat o amprentă extraordinară. Ea menționează, de asemenea, că a fost „atât de recunoscătoare” pentru echipa care a ajutat la realizarea look-ului ei și a ședinței foto pentru o astfel de ocazie importantă.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Modelul a trecut printr-o operație nereușită

Ea și-a împărtășit povestea în septembrie anul trecut, spunându-le celor care o urmăresc că a fost lăsată „permanent deformată” de procedura cosmetică. Evangelista a acordat apoi un interviu emoționant pentru publicația People pentru a explica de ce a decis în cele din urmă să iasă în față cu povestea ei de avertizare.

„Nu mai pot trăi așa, ascunzându-mă și rușinată. Pur și simplu nu mai puteam trăi în această durere. Sunt dispusă să vorbesc în sfârșit”., a spus Linda.

Ea a început încet să iasă din nou în atenția publicului, iar această campanie Fendi este un pas important pentru a reveni la cariera care a făcut-o vedetă.

Citește și:
E mai simplu să cerem mai mult de la femei: despre întâlnirea dintre Carmen Iohannis și Dr. Jill Biden

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video