Lana Del Rey a atras criticile fanilor după ce a apărut la un eveniment purtând o mască din plasă

Lana Del Rey a atras criticile fanilor pentru comportamentul său iresponsabil. Cântăreața a purtat o mască din plasă la o întâlnire cu fanii într-o librărie din Los Angeles.

Lana Del Rey a atras criticile fanilor după ce a apărut la un eveniment purtând o mască din plasă

Lana Del Rey a atras criticile fanilor săi de pe Instagram după ce a făcut o postare live care o arăta purtând doar o mască din plasă la o întâlnire cu fanii într-o librărie din Los Angeles. Vedeta se afla la librăria Barnes & Noble din LA pentru a-și promova noul volum de poezie, Violet Bent Backwards Over the Grass. În seria de postări de la fața locului, Lana Del Rey poartă o mască din plasă similară celei pe care a purtat-o pe coperta revistei Interview, care nu ar putea să asigure nici un fel de protecție împotriva răspândirii coronavirusului. Echipa sa, care a însoțit-o și care este vizibilă în postări, poartă, totuși, măști sau eșarfe peste nas și gură.

Lana Del Rey a atras criticile privitorilor imediat ce a postat, fanii sancționând-o în comentarii pentru alegerea sa iresponsabilă într-o perioadă de criză globală. Aceștia i-au cerut să își ceară scuze pentru decizia de a fi purtat o astfel de mască.

„Te rog comentează situația cu masca”, i-a scris un urmăritor. „Este absolut jenant”, a scris un altul. „Încerc din răsputeri să te apreciez, dar te rog poartă o mască adevărată.” Mulți dintre urmăritori i-au reproșat că este iresponsabilă, expunându-și fanii la riscuri, dar și pe ea însăși.

Lana Del Rey a atras criticile fanilor săi și cu alte ocazii – în luna mai anul acesta, ea a criticat mai multe artiste de culoare, într-o declarație în care vorbea despre decizia de a-și exprima sexualitatea în munca sa.

„Acum că Doja Cat, Ariana (Grande), Camila (Cabello), Cardi B, Kehlani și Nicki Minaj și Beyonce au avut melodii pe locul întâi în topuri, cântece despre sexualitate, fără să poarte haine, făcând sex, înșelând etc – pot să mă întorc să cânt despre corp, despre a mă simți frumoasă fiind îndrăgostită, chiar dacă relația nu e perfectă, sau despre a dansa pentru bani sau ce mai vreau eu, fără să mai fiu crucificată pentru că pun abuzul într-o lumină glamour????”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey) on

Citește și:
Andreea Ibacka a publicat o fotografie adorabilă cu fiica ei, Namiko

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video