Ariana Grande le-a dezvăluit fanilor cum arată părul ei natural

Cu siguranță ai văzut-o până acum pe Ariana Grande doar cu părul prins într-o coadă, însă de data asta ea a adoptat un alt look, iar fanii au fost în extaz.

Ariana Grande le-a dezvăluit fanilor cum arată părul ei natural

Ariana Grande își poartă părul prins într-o coadă de foarte mulți ani, însă adevărul este că părul ei natural arată cu totul și cu totul altfel. Ea este recunoscută pentru extensiile pe care le poartă, iar astfel a fost o surpriză ca fanii ei să o vadă cu acest look. 

Ariana a postat pe Instagram Stories câteva imagini în care le arată fanilor cum arată părul ei natural. Artista în vârstă de 26 de ani are părul creț și mult mai scurt. Fanii ei au fost cu adevărat surprinși deoarece până acum aceștia nu știau cum arată părul ei natural.

Foarte mulți dintre fanii ei au repostat pe Twitter imaginile cu ea, iar ei i-au sugerat faptul că ar trebui să îl poarte mult mai des așa. „Iubesc părul tău natural atât de mult. Te rog, poartă-l mai des așa”, „Părul tău este minunat, când îl vei purta așa și în concerte?”, „Păstrează-ți părul așa tot timpul”, „Renunță la părul prins într-o coadă, vreau să îți văd părul natural”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

În anul 2014, înainte de Premiile Grammy, Ariana Grande a dezvăluit într-un interviu faptul că există un motiv pentru care își poartă părul prins într-o coadă. Mai exact, părul ei natural este destul de deteriorat deoarece ea a trebuit să și-l decoloreze și să se vopsească roșcată timp de patru ani pentru rolul Cat Valentine din serialul „Victorious” de pe Nickelodeon. „Am jucat într-un serial o perioadă foarte lungă și a trebuit să îmi decolorez părul și să mi-l vopsesc la fiecare două săptămâni. Părul meu natural a fost distrus.”

Ariana a povestit și despre problemele cu care s-a confruntat până acum în ceea ce privește părul ei: „Dar nu este ca și cum aș putea să-mi aranjez părul oricum îmi doresc. Este mai ușor pentru mine să-l prind într-o coadă deoarece părul meu este scurt și deteriorat. Așa că port aceeași coafură tot timpul. Și sunt confortabilă cu asta. O voi schimba la un moment dat. Trebuie doar să aștept să îmi crească părul. Părul meu natural nu arată bine, nu este drăguț. Mi-ar plăcea să-l port natural, dar aș arăta precum o sperietoare”, a spus Ariana, amuzându-se în același timp.

Citește și:
Ariana Grande dă în judecată un cunoscut brand de modă

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people