Lady Kitty Spencer s-a căsătorit! Ce rochii fabuloase a purtat nepoata Prințesei Diana

Lady Kitty Spencer s-a căsătorit cu partenerul său, miliardarul Michael Lewis. Mireasa a purtat rochii couture semnate Dolce & Gabbana, brand-ul italian cu care colaborează de multă vreme.

Lady Kitty Spencer s-a căsătorit! Ce rochii fabuloase a purtat nepoata Prințesei Diana

Lady Kitty Spencer s-a căsătorit în Italia. Celebra nepoată a Prințesei Diana – fiica contelui Spencer și a Victoriei Lockwood -, în vârstă de 30 de ani, a oficializat relația cu milionarul Michael Lewis, în vârstă de 62 de ani, într-un castel italian din secolul al XVII-lea, iar organizarea nunții a fost foarte aproape de fastul unei nunți regale, cu toate că verii săi, Prințul William și Prințul Harry, nu au participat la eveniment.

Faptul că Lady Kitty Spencer s-a căsătorit în Italia a însemnat că nici tatăl ei nu a putut fi prezent la eveniment, date fiind restricțiile privind călătoriile i-ar fi impus o carantină de cinci zile la sosire, dar și faptul că acesta a suferit recent o problemă medicală la umăr.

În schimb, la nunta care a avut loc în grădinile de la Villa Aldobrandini de lângă Roma au participat fratele lui Kitty, Louis Spencer, vicontele Althorp, și fratele său vitreg, Samuel Aitken. De asemenea, au participat și Eliza și Amelia Spencer, surorile lui Kitty, dar și prieteni apropiați ai acesteia, precum Emma Weymouth, Marchiză de Bath, dar și Sabrina Elba, soția actorului Idris Elba, și cântăreața Pixie Lott, dar și Maye Musk, supermodelul în vârstă de 72 de ani și mama miliardarului Elon Musk (în dreapta în imagine).

Lady Kitty Spencer s-a căsătorit purtând Dolce & Gabbana, după cum era de așteptat, luând în considerare faptul că aceasta este de mulți ani o ambasadoare a brand-ului italian. Rochia principală purtată de aceasta pentru ceremonie a fost una din dantelă, cu mâneci lungi și umeri bufanți, inspirată de rochia purtată de mama lui Kitty Spencer cu ocazia nunții sale. Rochia a fost creată pe parcursul a șase luni de divizia Alta Moda a brand-ului italian, iar designerii au declarat că au avut parte doar de patru sesiuni de probe.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Au fost momente frumoase și emoționante”, a declarat Domenico Dolce. „Una dintre inspirații a fost, evident, dragostea ei pentru Italia. Kitty e îndrăgostită de țara noastră frumoasă și de istoria, arta și cultura ei.” De asemenea, Stefano Gabbana a adăugat: „Dar este și o fată foarte atașată de originile sale, de Anglia, iar pentru ea trecutul înseamnă epoca victoriană. Și, ca toți englezii, e pasionată de tot felul de flori.”

Poate de aceea, cu o seară înainte de ziua în care Lady Kitty Spencer s-a căsătorit, aceasta a ales să poarte tot o rochie Dolce & Gabbana, de data aceasta una albastră, cu o capă, brodate cu flori. Ea nu a purtat, însă, la nuntă celebra tiară Spencer pe care atât mama sa, cât și foarte celebra ei mătușă, Lady Diana, au purtat-o la nunțile lor.

Lady Kitty Spencer s-a căsătorit cu milionarul Michael Lewis, cu care s-a logodit înaintea Crăciunului din 2019. Cei doi locuiesc în Londra, într-o locuință care ar valora 19 milioane de lire sterline, și care a fost renovată recent. Michael conduce din 2015 Foschini Group, este fondatorul companiei Oceana Investment Corporation și al companiei israeliene de biotehnologie Prochon.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)


Citește și:
Prințul George al Marii Britanii a împlinit 8 ani – vezi cele mai adorabile fotografii cu micul prinț

Foto: arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video