Lady Kitty Spencer, nepoata Prințesei Diana, face declarații inedite despre căsătorie

Lady Kitty Spencer, nepoata Prințesei Diana, este discretă în privința vieții amoroase, dar de data asta a surprins cu declarațiile sale.

Lady Kitty Spencer, nepoata Prințesei Diana, face declarații inedite despre căsătorie

Lady Kitty Spencer, nepoata Prințesei Diana, în vârstă de 30 de ani, este o prezență foarte discretă. Ea este logodită cu multimilionarul Michael Lewis, în vârstă de 62 de ani, însă niciodată nu a vorbit în mod public despre el. 

Lady Kitty Spencer a surprins de această dată pentru că a făcut mărturisiri inedite despre viața ei personală într-un interviu pentru revista Town & Country. „Nu este vorba că nu acord o importanță iubirii. Pentru mine, dragostea este cel mai important lucru din lume și o voi proteja din tot sufletul, dar nu este un subiect de discuție. Te deschizi în fața altor persoane care au tot felul de păreri și în afară de mine și de familia mea, nu este relevant pentru nimeni acest aspect.”

Lady Kitty Spencer nu își dorește să vorbească despre viața amoroasă din dorința de a o proteja, însă a ținut să menționeze că își dorește să aibă copii. „Aștept cu nerăbdare să am o căsnicie fericită și copii fericiți. Mă simt foarte liniștită pentru că lucrurile se desfășoară așa cum ar trebui”, a mai spus ea pentru Town & Country.

Lady Kitty Spencer este cea mai mare dintre cei patru copii ai fratelui Prințesei Diana, Charles Spencer, din căsătoria acestuia cu prima soție, Victoria Lockwood. Ea a crescut între Althorp și Cape Town, Africa de Sud. A urmat cursurile Universității din Cape Town, iar ulterior a studiat istoria artei și limba italiană la Florența. În ciuda faptului că este obișnuită să aibă un stil de viață activ, Kitty a mărturisit că a călătorit mult mai puțin anul acesta din cauza pandemiei. În trecut, Lady Kitty Spencer a defilat pe catwalk în mai multe ocazii pentru Dolce & Gabbana și s-a implicat în campanii umanitare.

CONȚINUT VIDEO ELLE

În august 2019, Lady Kitty Spencer a fost surprinsă sărutându-se cu Michael Lewis după ce a plecat dintr-un club din St. Tropez, primele zvonuri cu privire la o relație între ei apărând în mai 2018. În luna ianuarie a anului 2020, s-a aflat că cei doi s-ar fi logodit. Știrea nu a fost confirmată și de reprezentanții lor. Publicația Tatler preciza la vremea respectivă că Spencer a purtat la evenimentul London’s Cash & Rocket Masquerade Ball un inel spectaculos care ar putea fi cel de logodnă primit de la iubitul ei.

„Michael a cerut-o pe Kitty de soție înainte de Crăciun. Ea a petrecut Sărbătorile în Cape Town și le-a spus părinților și a dat vestea cea mare familiei și prietenilor apropiați. Michael este foarte iubit de familia ei. În ciuda averii sale, este un om decent, discret și apreciat de toți”, a declarat o sursă pentru Daily Mail.

Michael Lewis deține Whistles, un brand de îmbrăcăminte care poate fi găsit atât în Bloomingdales în Statele Unite, cât și în Regatul Unit. Conform Daily Mail, afacerea acestuia valorează aproape 150 de milioane de dolari. El a mai fost căsătorit în trecut și are trei copii.

Citește și:
Semnificația colierului purtat de Meghan Markle la Vax Live: The Concert to Reunite the World

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video