Lady Gaga mărturisește că a suferit de depresie

„Mă trezeam dimineața și îmi aduceam aminte că sunt Lady Gaga - și asta mă făcea depresivă”, a dezvăluit artista într-un interviu acordat celor de la Billboard.

Lady Gaga mărturisește că a suferit de depresie

Lady Gaga a făcut recent o serie de mărturisiri despre viața sa personală, dar și despre depresia cu care s-a confruntat înainte de a lansa noul său album, Chromatica.

În interviul pe care artista l-a acordat pentru Billboard, ea a dezvăluit că fiecare dimineață era o adevărată provocare. „Mă trezeam dimineața și îmi aduceam aminte că sunt Lady Gaga – și asta mă făcea depresivă”.

Lady Gaga a adăugat și faptul că s-a confruntat cu foarte multe gânduri negative, și că deseori a recurs la alcool sau tutun pentru a se simți mai bine. „Mă gândeam la lucruri extrem de întunecate în fiecare zi”.

Acesta a vorbit și despre cum celebritatea îi adâncea depresia, fiind motivul principal pentru care se simțea nefericită.

„Sunt Lady Gaga, nu înțelegi cum se simte asta, vreau să mă îmbrac cum vreau și vreau să fiu cine sunt fără că oamenii să mă observe. De ce toată lumea trebuie să mă observe? Sunt atât de tristă, nici măcar nu mai știu de ce”, a mărturisit artista.

Cu timpul însă, a reușit să se simtă mai bine mulțumită terapiei. Însă, ceea ce a ajutat-o cu adevărat a fost momentul în care s-a întors în studio și a început să compună muzică. Artista a povestit și că, din cauza depresiei cu care se confrunta, a învățat să prețuiască lucrurile mici și să se bucure pentru fiecare reușită.

„Dacă există puțină lumină în tine, sărbătorește-o. Sună un prieten și spune-i: Am reușit astăzi. Câștig”.

Lansarea albumului Chromatica a ajutat-o pe Lady Gaga să depășească momentele grele și să își concentreze toate gândurile negative în muncă.

Melodia Rain On Me a debutat pe primul loc în Billboard Hot 100 încă de la lansarea din iunie, devenind al cincilea hit al lui Lady Gaga și al patrulea pentru Ariana Grande care să ocupe prima poziție a clasamentului.

Videoclipul melodiei a fost nominalizat la 7 premii MTV Video Music Awards, inclusiv premiul pentru videoclipul anului. „Sunt atât de recunoscătoare și mă simt binecuvântată să fiu nominalizată de 9 ori la #VMA anul acesta, pentru albumul Chromatica, pentru piesa Rain On Me și pentru alte interpretări”, a scris Lady Gaga pe contul său de Instagram.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„E o perioadă atât de dificilă pentru oamenii din toată lumea, chiar mă simt onorată că am norocul să am o zi ca aceasta”, a mai adăugat ea, mulțumindu-le tuturor fanilor și încurajându-i să prețuiască fiecare moment al vieții lor.

Citește și:
Lady Gaga, regina ținutelor extravangante și a măștilor de protecție la MTV VMA 2020

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video