Kit Harington și Rose Leslie, starurile din Game of Thrones, au devenit părinți pentru prima dată

Kit Harington și Rose Leslie, starurile din celebrul serial Game of Thrones, au devenit părinți pentru prima dată.

Kit Harington și Rose Leslie, starurile din Game of Thrones, au devenit părinți pentru prima dată

Vestea că Rose Leslie și Kit Harington, starurile din celebrul serial Game of Thrones, au devenit părinți pentru prima dată a dus la un val de bucurie în rândul fanilor.

Harington și Leslie au confirmat vestea prin intermediul reprezentantului actorului, care a declarat presei că cei doi au un băiețel și sunt „foarte, foarte fericiți”!

Cei doi au fost surprinși de paparazzi la plimbare în Londra cu noul născut, imagini pe care le poți vedea și tu mai jos.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Love Radius by JPMBB (@love_radius)


Fotografiile au fost realizate ieri.

Rose Leslie a fost cea care a anunțat vestea în luna septembrie a anului trecut prin intermediul unei ședințe foto și a unui interviu acordat publicației Make Magazine. Actrița a vorbit despre decizia sa și a soțului ei de a se muta într-o casă la țară, departe de agitația marilor orașe britanice. Deși interviul nu a conținut întrebări cu privire la sarcina actriței, în articol se menționează faptul că aceasta este însărcinată, lucru care se poate observa cu ușurință și din fotografii.

Rose Leslie și Kit Harington formează unul dintre cele mai private cupluri de celebrități – cei doi nu au nici conturi pe rețelele de socializare -, așa că vestea că cei doi așteaptă un copil este o mare surpriză pentru fanii lor.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Nu multă lume poate purta o rochie din mătase Stella McCartney și să facă o ședință foto fashion în timp ce așteaptă un copil, însă Rose nu a arătat niciun semn de oboseală la ședința noastră foto”, se arată în descrierea imaginii care o prezintă pe Rose Leslie însărcinată.

 

View this post on Instagram

 

ROSE LESLIE ❤️ 🌹we chat with Rose about her upcoming role in Death on the Nile , her lockdown experience and more. Not many people can pull off a Stella McCartney floor-length silk frock and a fashion shoot when expecting a baby but Rose showed no sign of fatigue on our world exclusive fashion shoot for the latest issue of Make. Photography by @billiescheepersphotography fashion editor @ursula_lake . Rose wears @stellamccartney exclusively throughout. Makeup by @justinejenkins hair by @liztaw . Beautiful graphic design as always by @deep_london 💥 #clickthelinkinbio 👆 to read the full interview by @hancathrand . #roseleslie #exclusive #interview #scoop #fashionshoot #makemagazine #neweditorial #gameoftheones #worldexclusive

A post shared by MAKE magazine (@make_magazineuk) on

CONȚINUT VIDEO ELLE

Kit Harington și Rose Leslie formează un cuplu încă din 2012, când personajele celor doi erau împreună și în serialul Game of Thrones. Se pare că cei doi s-ar fi despărțit după un an și s-au împăcat mai târziu, însă ei și-au confirmat relația cu prima apariție oficială în calitate de cuplu pe covorul roșu în aprilie 2016. Kit Harington si Rose Leslie s-au logodit în sepetembrie 2017, iar pe 23 iunie 2018 s-au căsătorit în în Aberdeenshire, Scoția. Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Rayne, iar recepția la Castelul Wardhill, care aparține familiei lui Rose Leslie de aproape 900 de ani.

Citește și:
Cum a început prietenia specială dintre Emilia Clarke și Kit Harington

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din video