Kim Kardashian, JLo, Oprah… petrecerea Anastasiei Soare a adunat cele mai mari staruri de la Hollywood

Petrecerea Anastasiei Soare pentru a celebra 25 de ani ai brand-ului său de beauty a strâns mai multe vedete decât covorul roșu al celor mai importante premiere. Vezi cine a sărbătorit munca reginei sprâncenelor.

Petrecerea Anastasiei Soare pentru a celebra 25 de ani de când și-a lansat brand-ul, Anastasia Beverly Hills, a adunat o mulțime de staruri de primă mărime într-o reședință privată din Los Angeles. Românca, cunoscută pentru faptul că și-a clădit un brand de beauty în valoare de miliarde de dolari, este supranumită Regina sprâncenelor și este celebră pentru că ar fi rafinat look-urile unor staruri precum Jennifer Lopez, Naomi Campbell sau Kris Jenner. Cu câțiva ani în urmă, Anastasia vindea un pachet din acțiunile companiei sale pentru 2 miliarde de dolari, anunț făcut la acea vreme de Kim Kardashian pe contul său de Instagram, într-o postare care sărbătorea realizarea româncei.

Nu e de mirare, deci, că multe dintre starurile care și-au lăsat fizionomia modelată de penseta româncei au venit să îi celebreze munca, la aniversarea de 25 de ani a brand-ului. Petrecerea Anastasiei Soare a adunat, printre multe altele, vedete precum Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Oprah Winfrey, Sofia Vergara, Jessica Alba, Sharon Stone, Heidi Klum, Alessandra Ambrosio, Kris Jenner sau Rita Wilson.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Curând după startul sărbătorii, în social media au început să apară postări de la petrecerea Anastasiei Soare din partea faimoaselor sale prietene. Kim Kardashian și Jennifer Lopez s-au pozat împreună cu Oprah, care și-a celebrat cea de-a 69-a aniversare la o zi după eveniment. Însă Anastasia Soare a ținut, și ea, să îi ofere un tort sărbătoritei, urmat de discursuri emoționante din partea celor prezente.

Petrecerea Anastasiei Soare a celebrat istoria deja remarcabilă a brand-ului de frumusețe, cu ajutorul a 25 de femei care i-au inspirat călătoria – adică invitatele alese atent dintre apropiatele ei, a anunțat Soare însăși. Fondatoarea în vârstă de 66 de ani a mărcii a oferit invitatelor sale o cină constând în trei preparate, urmate de șampanie și tort.

Citește și:
Prințul Andrew ar fi fost dat afară de la Buckingham Palace

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video