Kanye West, din nou singur?

Relația dintre Kanye West și modelul Vinetria pare să fi luat sfârșit.

Kanye West, din nou singur?

Potrivit Page Six, relația dintre Kanye West și modelul de 22 de ani Vinetria a luat sfârșit.

Aparent, după ce s-au văzut timp de câteva luni, rapperul nu o mai urmărește pe tânără pe Instagram, deși ea încă îl urmărește.

Vinetria este al doilea model cu care Kanye a apărut în public de la despărțirea foarte publică de Kim Kardashian. În luna mai au apărut primele zvonuri despre o posibilă relație a acestuia cu Irina Shayk, iar la începutul lui iunie cei doi au petrecut o vacanță în Franța.

Cu toate astea, au transmis tabloidele, când Kanye i-a cerut Irinei să meargă cu el la Paris pentru Săptămâna Modei Haute Couture, aceasta l-ar fi refuzat. „Irina îl place ca prieten, însă nu își dorește o relație cu el în adevăratul sens al cuvântului”, a declarat o sursă, precizând că refuzul modelului de a-l însoți pe Kanye la Paris reprezintă încercarea ei de a evita apariția unor știri în presă. „Ea nu își dorește asocierea cu o relație cu Kanye, ceea ce s-ar fi publicat în toată presă dacă ar fi apărut în Paris alături de el. Ar fi însemnat încă o lună de știri despre cum este relația lor.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Pe 3 noiembrie, notează Daily Mail, Vinetria a scris pe Twitter: „ily. i love you. i LUH-OOVE uu”, fără să precizeze, însă, cui i se adresează.

Despărțirea lui West de ea vine la scurt timp după ce rapperul și designerul de 44 de ani a implorat-o public pe fosta lui soție, la finalul unui concert, să „fugă înapoi la el.”

„Vreau să alergi acum înapoi la mine, la Kimberly mă refer”, a spus artistul, care în mod evident speră la o împăcare, în timpul interpretării piesei Runaway. Kim nu a reacționat în nici un fel la această rugăminte, dar era în public, împreună cu fiica lor de opt ani, North.

Citește și:
Kim Kardashian, hotărâtă să finalizeze procesul de divorț

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video