Justin Bieber și Hailey Baldwin vorbesc despre despărțire și problemele din căsnicia lor

Relația dintre Justin Bieber și Hailey Baldwin a suferit multe suișuri și coborâșuri dar aceștia au reușit să se regăsească iar acum au o căsnicie fericită.

Justin Bieber și Hailey Baldwin vorbesc despre despărțire și problemele din căsnicia lor

Pe data de 4 mai, Justin și Hailey Bieber au lansat un nou serial „The Biebers”, exclusiv pe platforma Facebook Watch. Serialul de 12 episoade ne prezintă viața lor privată printr-o serie de conversații și de întâlniri cu prietenii în jurul locuinței lor din Toronto.

După despărțirea lor din 2016, Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au împăcat în vara 2018 iar în luna iulie 2018 Justin a cerut-o de soție în timp ce erau în vacanță în Bahamas. După un an, aceștia au făcut cununia civilă în secret în New York, iar în septembrie 2019 au celebrat alături de prieteni și familie în South Carolina.

Despărțirea lor a fost una destul de dură, din care ambii au avut de suferit dar aceasta le-a dat timp să se dezvolte personal ca după aceea să se regăsească. Hailey a mărturisit că „a fost cel mai bun lucru” și că au avut timp după aceea să se concentreze pe lucrurile importante din viața fiecăruia, pe cont propriu.

În premiera serialului, cuplul pornește intr-o plimbare cu barca pe lac, timp în care vorbesc despre relația lor, despre problemele din trecut și despre despărțirea lor din 2016. Hailey ne povestește despre cum a afectat-o despărțirea și cum și-a recuperat încrederea ulterior în Justin. „Cred cel mai important lucru atunci când ne-am încheiat relația și eram certați a fost că m-am concentrat pe mine. Nu m-am aruncat pur și simplu într-o relație sau în altele ca să mă distragă și să uit”, a spus ea. „Nu am căutat altă persoana care să îți ia locul”. Hailey a continuat prin a justifica decizile sale de după despărțire. „Acum, că mă uit înapoi, cred că a fost cea mai bună decizie să luăm o pauză de la relație și să ne concentrăm pe noi înșine. Acela a fost momentul în care m-am regăsit, atât în carieră cât și în viața mea de tânără adultă. Am reușit să realizez multe lucruri de una singură înainte de ne împăca”.

Hailey mărturisește că se afla într-un punct foarte bun din viața sa în 2018, în care simțea că a trecut prin „destul de multe experiențe”, dar că, la început, avea câteva rețineri legate de o împăcare. Având în vedere că aveau foarte mulți prieteni comuni, fiecare știa ce se petrecea în viața celuilalt.

Justin a continuat prin a reflecta și el la trecut, iar acesta a pus accentul pe importanța iertării. „Procesul de iertare a fost foarte important, a fost nevoie de multă iertare din partea ta. Și viceversa. Amândoi am făcut greșeli iar acum că înțelegem aceste lucruri putem vedea cum Dumnezeu ne-a iertat și ne-a binecuvântat”, a spus el.

Episodul contiună cu cei doi care răspund la câteva întrebări legate de căsnicia lor, precum „care a fost cel mai merituos lucru din căsnicie”, iar ambii au căzut la comun acord că răspunsul este compania celuilalt și cum relația devine din ce în ce mai puternică atunci când depui eforturile necesare.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Justin vorbește și despre jurământul făcut în fața lui Dumnezeu în ziua nunții, prin care face referire la problemele de sănătate cu care s-a luptat și cum Hailey i-a fost mereu alături. Justin a fost diagnosticat cu boala Lyme și a avut și probleme legate de sănătatea mintală despre care a vorbit în seria documentară de pe YouTube, „Justin Bieber: Seasons”.

Citește și:
Justin Bieber suferă de depresie și le cere fanilor să se roage pentru el

Text: Alexandra Dima
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video