Jude Law, surprins la cumpărături alături de soția lui, Philippa Coan, și bebelușul lor

Jude Law și Philippa Coan au fost fotografiați recent în Londra alături de bebelușul lor.

Jude Law, surprins la cumpărături alături de soția lui, Philippa Coan, și bebelușul lor

Jude Law și soția lui, Philippa Coan, au ieșit joi după-amiază la cumpărături. Cei doi nu au fost singuri prin Hampstead, ci împreună cu bebelușul lor de 11 luni, al șaselea copil al actorului.

Aparent, cuplul era în căutare de haine pentru copil, al cărui sex și nume încă nu au fost dezvăluite.

Povestind despre ce a însemnat să devină tată în timpul carantinei impuse de pandemie, actorul a precizat: „Este chiar minunat. Ne simțim chiar binecuvântați că trăim într-o perioadă în care am putut sta ca o familie și să ne bucurăm unul de compania celuilalt și de fiecare zi care a trecut. A fost un fel de dragoste domestică neobișnuită și puțin forțată.”

Law mai are copii și din relațiile anterioare: Rafferty, de 24 de ani, Iris, de 20, Rudy, de 19, Sophia, de 12, și Ada, de șase. Coan este a doua soție a actorului, prima fiind Sadie Frost, cu care are trei copii, printre care modelul de succes Iris Law.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Coan, cu care Law s-a căsătorit în 2019, în cadrul unei ceremonii restrânse la Londra, se descrie ca psiholoagă de business. Ea are și un doctorat în domeniul ecologiei și, prin compania ei, STRIDE, încearcă să contribuie la contracarea schimbărilor climatice. Potrivit site-ului său, organizația oferă consultanță companiilor pentru a le ajuta să economisească bani și energie, încurajându-și angajații să își schimbe comportamentul de consum.

Coan și Law au ieșit pentru prima dată împreună în public în 2015, la Hay Festival. Încă de atunci, The Daily Mail a subliniat cât de specială e pentru Law această relație cu cineva care nu face parte din showbiz. De altfel, Law a declarat la un moment dat pentru publicația Modern Living: „E a mea și a nimănui altcuiva. Sunt foarte, foarte fericit. Relația noastră este un lucru foarte privat și cred că o parte din faptul că funcționează atât de bine e din acest motiv.”

Citește și:
Eva Mendes și Ryan Gosling, apariție rară alături de fiicele lor, Esmeralda și Amada

Foto: Profimedia, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video