JLo a împlinit 52 de ani și a confirmat relația cu Ben Affleck printr-o imagine hot!

JLo a împlinit 52 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere pe un iaht. Actrița și cântăreața a confirmat, cu această ocazie, și relația cu Ben Affleck, fostul său logodnic, reluată după 17 ani.

JLo a împlinit 52 de ani și este într-o formă mai bună ca oricând. Cântăreața și actrița, cunoscută nu doar pentru cariera ei uluitoare, ci și pentru fizicul său de invidiat și pentru tonusul și energia debordantă de care dă dovadă, a postat câteva filmulețe și imagini de pe iahtul pe care își petrece vacanța, în Saint-Tropez. Lopez a oferit, totodată, cu această ocazie, și confirmarea unui lucru pe care deja îl știe toată lumea: și anume, că și-a reluat, după mai bine de 17 ani, relația cu actorul și regizorul Ben Affleck.

Cei doi au fost într-o relație de durată la începutul anilor 2000, atunci când au și devenit, la debuturile erei internetului, unul dintre cele mai vânate și mai comentate cupluri din lume, poreclit Bennifer de către presa tabloidă. Relația lor inițială a cedat, inițial, poverii celebrității, Lopez și Affleck anulându-și nunta cu doar câteva zile înainte ca aceasta să aibă loc, și despărțindu-se definitiv în 2004.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Acum, că JLo a împlinit 52 de ani, aceasta și-a anunțat oficial fanii că a reluat relația cu Affleck, prin intermediul unei imagini care îi arată sărutându-se. Lopez și Affleck, care au rămas în relații de amiciție de-a lungul anilor și nu s-au ferit să comenteze flatant unul despre altul, și-au reluat relația în primăvara acestui an, după ce Lopez s-a despărțit de fostul său partener, Alex Rodriguez. Affleck și Lopez au avut mai multe relații de-a lungul anilor în care au fost separați, și fiecare dintre ei are copii – Lopez, doi gemeni, din căsnicia cu Marc Anthony, iar Affleck, trei copii din căsnicia cu Jennifer Garner.

„Oficializarea” relației dintre Lopez și Affleck pe Instagram a venit în ziua în care JLo a împlinit 52 de ani, vedeta postând o serie de imagini în care poartă doar un costum de baie și un halat colorat Valentino, printre care a strecurat și o imagine în care își sărută actualul partener. De asemenea, cei doi fac publică relația (deși au fost deseori surprinși de paparazzi împreună, în diverse ipostaze, în ultimele luni) după ce actrița Leah Remini a publicat o fotografie cu aceștia de la ziua ei de naștere, care a avut loc cu câteva zile în urmă.

Citește și:
Cher arată fantastic și se bucură din plin de vacanța în Italia, iar aceste imagini sunt dovada

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video