Jim Carrey a desenat o caricatură a Melaniei Trump care a pus Twitter-ul pe jar

O caricatură a Melaniei Trump realizată de actorul Jim Carrey face deliciul fanilor de pe Twitter, dar a atras și multe critici din partea suporterilor fostului președinte Donald Trump.

Jim Carrey a desenat o caricatură a Melaniei Trump care a pus Twitter-ul pe jar

Jim Carrey a distribuit pe Twitter o nouă caricatură, știute fiind înclinațiile artistice ale artistului, care și-a petrecut ultimele luni documentând în desene amuzante sau înfricoșătoare evenimentele principale ale campaniei electorale din Statele Unite și urmările lor.

După ce a realizat multiple desene înfățișându-i pe Donald Trump, Joe Biden, Kamala Harris, Stacey Abrams sau pe protestatarii de la asaltul asupra Capitoliului, Jim Carrey le-a arătat fanilor săi de pe Twitter și o caricatură care o înfățișează pe fosta Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Melania Trump.

Amintind de un personaj de desen animat, pe un fundal turcoaz, noua caricatură cu Melania Trump este, de fapt, un portret ale acesteia, care îi evidențiază fața. Dar nu neapărat desenul este cel care a stârnit deopotrivă amuzamentul și reproșurile internauților, ci textul care se regăsește pe desen.

„Oh… și la revedere, cea mai rea Primă Doamnă. Sper că banii câștigați la divorț îți vor finanța viața în tărâmul superficialității. Mulțumesc pentru nimic.”, a scris Jim Carrey pe caricatură, aceasta fiind repostată doar pe acea rețea de mii de fani.

Însă desenul a stârnit și furie, mulți utilizatori ai rețelei numindu-l pe Carrey „sexist”, „împotriva femeilor” și „ipocrit”.

Noua sa înclinație pentru caricatură este doar o altă modalitate prin care comedianul a ales să se opună administrației Trump. De asemenea, acesta l-a interpretat pe Joe Biden în emisiunea Saturday Night Live, din luna octombrie până în decembrie.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Deși trebuia să fac asta doar pentru șase săptămâni, am fost încântat să fiu ales președintele vostru la SNL… cel mai înalt apel la datorie al comediei. Mi-ar plăcea să merg înainte știind că Biden a câștigat alegerile pentru că au am fost atât de bun în rolul său. Dar sunt doar unul dintre-o lungă serie de Biden luptători interpretați la SNL.”

Citește și:
Larry King, cunoscutul om de televiziune, a murit la vârsta de 87 de ani

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video