Cele mai amuzante meme-uri de la ceremonia de învestire a lui Joe Biden, care îți vor face ziua mai bună

Mai multe personaje celebre prezente la ceremonia de învestire a lui Joe Biden au devenit subiectul numeroaselor meme-uri care au făcut ocolul Internetului.

Cele mai amuzante meme-uri de la ceremonia de învestire a lui Joe Biden, care îți vor face ziua mai bună

Ceremonia de învestire în funcția de președinte al Statelor Unite a lui Joe Biden a fost subiectul acestei săptămâni și toată lumea a vorbit despre asta.

Joe Biden a devenit al 46-lea președinte al Statelor Unite ale Americii, iar Kamala Harris prima vicepreședintă SUA și prima persoană de origine afro-americană și cu descendență asiatică care ocupă această funcție. Pe lângă toate aceste motive de bucurie, mai multe persoane prezente la ceremonie au devenit în scurtă vreme subiectul meme-urilor de pe rețelele de socializare.

Bernie Sanders

Primul pe listă este Barnie Sanders, senatorul din Vermont în vârstă de 79 de ani, care a putut fi văzut la depunerea jurământului lui Biden în calitate de președinte. Mănușile sale, realizate din pulovere reciclate, au stârnit amuzamentul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de PopCulture (@popculture)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Diet Prada ™ (@diet_prada)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Fat tony (@dj_fattony_)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ✨ || (@lovelylopezx)

Michelle Obama

În 2017, când Michelle și Barack Obama au plecat de la Casa Albă, iar Donald Trump a preluat președinția SUA, Michelle nu și-a ascuns supărarea. Așa că, internauții au găsit momentul ideal de a face o comparație între cum era atunci Michelle și cât de fericită a fost la ceremonia de învestire a lui Joe Biden.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a avut un concert în cadrul ceremoniei și i-a cucerit pe cei prezenți cu This Is Your Land al lui Woody Guthrie, America the Beautiful și un fragment din Jurământul de loialitate, rostit în spaniolă. Artista a cântat și piesa Let’s Get Loud, de pe albumul ei, iar pe mulți i-a deranjat faptul că a inclus o piesă proprie în cadrul acelui moment.

Să nu uităm că suntem în plină pandemie

Pentru că pandemia nu s-a sfârșit și trebuie să respectăm în continuare măsurile de protecție, ceremonia de învestire a arătat diferit anul acesta față de anii trecuți. Toți cei prezenți au purtat măști, iar un bărbat a igienizat pupitrul după momentul fiecărui artist.

Lady Gaga

Lady Gaga a cântat imnul Statelor Unite și a impresionat printr-o ținută semnată Schiaparelli. Ea a accesorizat ținuta și cu o broșă în forma unui porumbel al păcii, devenind astfel ținta glumelor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Betches Media (@betches)

Ella Emhoff

Ella Emhoff, fiica vitregă a Kamalei Harris, a atras atenția prin ținuta sa Miu Miu, dar și printr-un gest care nu a putut trece neobservat.

Citește și:
Cine este Ashley Biden, noua primă fiică a Americii

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle