Jennifer Lopez și Ben Affleck, o nouă dovadă de iubire

După ce a confirmat printr-o postare pe Instagram că formează un cuplu cu Ben Affleck, Jennifer Lopez nu se sfiește să arate întregii lumi că relația lor este cât se poate de serioasă.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, o nouă dovadă de iubire

Jennifer Lopez și Ben Affleck reușesc să țină în fiecare zi prima pagină a ziarelor. Dacă în urmă cu câteva zile, imaginile cu cei doi sărbătorind ziua de naștere a artistei pe un iaht au făcut înconjurul Internetului, acum, J.Lo. a fost surprinsă în Monaco, în timp ce purta un accesoriu inedit, care confirmă faptul că relația celor doi este extrem de serioasă.

Este vorba despre un colier alcătuit din litere, ce formează numele lui Ben.

Nu este însă pentru prima oară când cei doi își exprimă dragostea prin intermediul bijuteriilor pe care le poartă. În luna mai, Ben Affleck a fost văzut purtând același ceas pe care l-a avut și în faimosul videoclip din 2002, Jenny From the Block

Cei doi au fost într-o relație de durată la începutul anilor 2000, atunci când au și devenit, la debuturile erei Internetului, unul dintre cele mai vânate și mai comentate cupluri din lume, poreclit Bennifer de către presa tabloidă. Relația lor inițială a cedat, inițial, poverii celebrității, Lopez și Affleck anulându-și nunta cu doar câteva zile înainte ca aceasta să aibă loc, și despărțindu-se definitiv în 2004.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Acum, că JLo a împlinit 52 de ani, aceasta și-a anunțat oficial fanii că a reluat relația cu Affleck, prin intermediul unei imagini care îi arată sărutându-se. Lopez și Affleck, care au rămas în relații de amiciție de-a lungul anilor și nu s-au ferit să comenteze flatant unul despre altul, și-au reluat relația în primăvara acestui an, după ce Lopez s-a despărțit de fostul său partener, Alex Rodriguez. Affleck și Lopez au avut mai multe relații de-a lungul anilor în care au fost separați, și fiecare dintre ei are copii – Lopez, doi gemeni, din căsnicia cu Marc Anthony, iar Affleck, trei copii din căsnicia cu Jennifer Garner.

Surse din anturajul celor doi declară că aceștia își iau cât se poate de în serios relația și că nu exclud să facă foarte curând planuri de căsătorie. Una dintre acestea a declarat pentru The Sun: „Jennifer este perfectă pentru Ben – este puternică și nu are probleme să îl pună la punct. Nu bea niciodată – așa că nici Ben nu bea acum, și funcționează foarte bine pentru ei.” Aceeași sursă a mai spus: „Au ținut mereu legătura de-a lungul anilor (…) iar mama lui Jennifer l-a iubit mereu pe Ben.”

Citește și:
Ce părere are Marc Anthony, fostul soț al lui Jennifer Lopez, despre relația acesteia cu Ben Affleck

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video