Imagine inedită cu cele două fiice ale lui Charlize Theron. Cum arată August și Jackson

Charlize Theron și-a surprins fanii cu o imagine rară cu cele două fiice ale sale și mama ei.

Imagine inedită cu cele două fiice ale lui Charlize Theron. Cum arată August și Jackson

Deși este extrem de discretă în ceea ce privește viața sa personală, Charlize Theron a postat recent pe contul său de Instagram o imagine adorabilă cele două fiice ale sale, August, în vârstă de 7 ani, și Jackson, în vârstă de 10 ani, și cu mama sa, Gerda. Pe lângă această fotografie, actrița în vârstă de 46 de ani a scris și un mesaj emoționant pentru mama sa, care și-a sărbătorit ziua de naștere.

„Astăzi este ziua mamei mele. Am vrut să o împart cu voi pentru că toți cei care o cunosc știu cât de grozav e să fii în prezența ei. Ea e viață. Râde mai tare decât oricare altă persoană pe care o cunosc. E o jucătoare de tenis/golf și un hiker grozav! E directă, e onestă, e amuzantă și spune lucrurilor pe nume întotdeauna!”, a scris Charlize Theron în descrierea fotografiei.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Charlize Theron (@charlizeafrica)

Actrița postează foarte rar imagini cu fiicele sale, însă în fiecare interviu pe care îl acordă vorbește cu multă admirație și iubire despre cele două. Într-un interviu acordat în toamna lui 2019, Charlize Theron a demonstrat că știe cât este de important să îi ajute pe cei din jur și îi învață pe copiii ei să se implice în diferite acțiuni de caritate.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Mereu spun să mergem și să facem ceva în folosul altor oameni”, a declarat Charlize pentru E! News. „Atunci când faci ceea ce spui, lucru pe care vrei să-l învețe și copiii tăi, este de ajutor.”

Actrița încearcă să păstreze intimitatea când vine vorba despre copiii ei (pe care i-a adoptat în 2012 și 2015), însă ea a povestit că cei mici iubesc să aibă grijă de prietenii lor necuvântători.

„Copiii mei iubesc animalele, așa că fac muncă voluntară la diferite adăposturi. Ei fac curat și alte lucruri de genul acesta. Noi încercăm! Noi încercăm să ne ajutăm comunitatea”, a declarat Theron.

Citește și:
Macaulay Culkin, actorul din „Singur acasă' s-a logodit. Cum arată inelul primit de iubita lui

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video