Ies la iveală noi detalii surprinzătoare despre interviul dat de Meghan & Harry

La o săptămână de la difuzare, ies la iveală noi detalii surprinzătoare despre interviul dat de Meghan Markle & Prințul Harry.

Ies la iveală noi detalii surprinzătoare despre interviul dat de Meghan & Harry

Interviul incendiar acordat de Meghan Markle și Prințul Harry lui Oprah Winfrey nu ar fi fost difuzat la data anunțată în cazul nefericit în care starea de sănătate a Prințului Phillip s-ar fi deteriorat și acesta ar fi decedat. Afirmația a fost făcută de Gayle King, bună prietenă atât cu Meghan, cât și cu Oprah.

Gayle King a mai dezvăluit că interviul a fost filmat în luna februarie, înainte ca Prințul Philip să fie internat în spital din cauza unor probleme de sănătate.

„Dacă, Doamne ferește, ceva s-ar fi întâmplat cu el, interviul nu ar mai fi fost difuzat atunci”, a declarat Gayle King în emisiunea pe care o prezintă la SiriusXM. „Trebuie să știți că interviul a fost făcut și programat înainte ca el să fie internat. Însă multă lume a ridicat această problemă, încât trebuie făcute aceste precizări”.

Meghan și Harry au fost aspru criticați, în special de către britanici, din cauza faptului că interviul lor a fost difuzat în timp ce Prințul Philip, în vârstă de 99 de ani, era internat în spital pentru a trata o infecție și a fost supus investigațiilor pentru o problemă cardiacă preexistentă. Prințul Philip a fost externat marți, 16 martie, la o lună după ce a fost internat la recomandarea medicului său și potrivit unor surse apropiate familiei regale el nu este la curent cu afirmațiile făcute de Meghan & Harry.

În timpul interviului Prințul Harry și Meghan Markle au acuzat Palatul pentru discuțiile despre cât de închis la culoare urma să fie copilul cuplului, Archie, menționând și că micuțul nu a primit un titlu regal și nici măsurile de securitate specifice membrilor familiei regale. Mai mult, nimeni nu ar fi sărit în apărarea Ducesei de Sussex atunci când tabloidele din Marea Britanie au început o serie de atacuri rasiste la adresa ei.

Gayle King este cea care a dezvăluit lumii și că Prințul Harry a discutat cu tatăl și fratele lui, Prințul Charles & Prințul William după difuzarea interviului.

„Ei bine, nu încerc să creez o știre, dar chiar i-am sunat pentru a vedea cum se simt, și este adevărat, Harry a vorbit cu fratele său și a vorbit și cu tatăl lui. Am înțeles că acele conversații nu au fost productive. Dar se bucură cel puțin că au început o discuție. Cred că ceea ce încă îi deranjează este că Palatul continuă să spună că vor să rezolve problema în mod privat, dar cu toate astea cred aceste povești false, defăimătoare la adresa lui Meghan., a declarat Gayle King pentru emisiunea CBS This Morning.

Aceasta a adăugat și că niciunul dintre membrii familiei nu a vorbit încă cu Meghan Markle.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Cred că este frustrant pentru ei să vadă că s-a creat o discuție rasială în jurul familiei regale, când singurul lucru pe care și l-au dorit a fost ca membrii familiei să intervină și să spună presei să se oprească cu poveștile nedrepte, inexacte, false, care cu siguranță au o conotație rasială.” a continuat King.

„Dar amândoi vor să treacă peste asta și amândoi vor ca familia să se vindece. La capătul zilei este vorba despre familia lui Harry.”, a concluzionat prietena lui Meghan.

Citește și:
Regina Elisabeta a II-a, prima reacție după declarațiile surprinzătoare făcute de Meghan Markle și Prințul Harry

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video