Fanii Prințesei Diana critică felicitarea de Crăciun cu Prințul Charles și Camilla Bowles

Cel mai recent sezon al serialului The Crown a scos la iveală resentimente de mult uitate față de Prințul Charles și actuala lui soție, Camilla Bowles.

Fanii Prințesei Diana critică felicitarea de Crăciun cu Prințul Charles și Camilla Bowles

A fost nevoie de zeci de ani pentru ca Prințul Charles și actuala lui soție, Camilla Bowles, să iasă din umbra regretatei Prințese Diana. Însă, datorită celui mai recent sezon al serialului The Crown, aventura dintre Charles și Camilla, care a avut loc pe toata durata căsătoriei lui cu Diana, a revenit în lumina reflectoarelor.

Acțiunea serialului Netflix The Crown o introduce în al patrulea sezon pe prințesa Diana și implicit, prezintă și mariajul acesteia cu Prințul Charles. E îndeajuns să vezi un episod pentru a-ți da seama de partea cui sunt scenariștii în ceea ce privește cine a fost de vină pentru eșecul căsniciei, așa că fanii The Crown i-au „trollat” constant în ultimele săptămâni pe Prințul Charles și pe cea de-a doua lui soție, Camilla Bowles.

Așa s-a întâmplat și în momentul în care Prințul Charles și Camilla Bowles au dat publicității felicitarea lor de Crăciun pentru acest an. În imaginea realizată în superba grădină a reședinței lor din Birkhall, Scoția, cei doi apar zâmbind, stând pe o bancă și înconjurați de numeroase flori și vegetație.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Clarence House (@clarencehouse)

Cei care îi urmăresc pe Instagrm s-au împărțit imediat în două tabere. Foarte mulți au menționat-o pe Prințesa Diana în comentarii postând #TeamDianaForever sau remarci precum „Veți fi mereu în umbra Dianei”, „Diana este regina noastră” sau „Diana va fi mereu în inimile noastre”.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Au existat bineînțeles și comentarii pozitive, fanii celor doi remarcând că „Arată atât de fericiți împreună și mereu zâmbesc” sau „Aceasta este o frumoasă felicitare de Crăciun”.

Potrivit mai multor surse foarte apropiate de familia regală britanică, mai mulți membri ai familiei nu sunt deloc mulțumiți de modul în care sunt prezentate unele evenimente în cel mai recent sezon al serialului The Crown.

Mai multe surse apropiate Prințului Charles au declarat pentru The Mail on Sunday că „Prințul crede că serialul prezintă deloc favorabil lucruri care s-au întâmplat în vremuri dificile de acum 25 sau 30 de ani fără a lua în considerare sentimentelor celor implicați”. Se pare că prințul Charles consideră că relația lui cu Camilla Bowles este prezentată într-o lumină extrem de nefavorabilă și nici fiul său cel mare, Prințul William, nu este foarte încântat, considerând că familia sa este exploatată de dragul unui serial cu buget mare.

Citește și:
Prințesa Charlene de Monaco a publicat imagini adorabile cu gemenii ei în vârstă de cinci ani

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video