Fanii lui Matthew McConnaughey sunt revoltați după ce acesta a oferit niște detalii intime despre moartea tatălui său

În cartea sa biografică, actorul Matthew McConaughey exagerează cu detaliile intime pe care le dezvăluie, iar fanii au reacționat.

Fanii lui Matthew McConnaughey sunt revoltați după ce acesta a oferit niște detalii intime despre moartea tatălui său

Matthew McConaughey a scris o carte biografică a cărei lansare este anunțată pentru data de 20 octombrie. În ea, actorul vorbește, printre altele, despre momentul în care mama sa i-a comunicat decesul tatălui. Acest fragment a fost publicat de revista TIME.

„Am primit un telefon de la mama mea: ‘Tatăl tău a murit’. Genunchii mi s-au înmuiat. Nu-mi venea să cred. Era tatăl meu. Nimeni și nimic nu ar fi putut să-l omoare. Cu excepția mamei. Îmi spunea mereu mie și fraților mei: ‘Băieți, când voi muri, se va întâmpla în timp ce fac dragoste cu mama voastră.’ Și asta s-a întâmplat. A suferit un atac de cord în timp ce avea orgasm.” a scris în carte Matthew McConaughey.

Nu e prima dată când Matthew McConaughey povestește această „anecdotă”, dar fanilor li s-a părut de prost gust să menționeze asta și în carte, fără să se gândească niciun moment la cum s-ar putea simți mama lui.

Un utilizator de pe Twitter a fost necrutățor cu actorul  și a scris: „Asta nu e ceva incredibil de intim? Nu era niciun motiv pentru care ar fi trebuit să știu asta. Asta face un fiu care este în doliu? Să facă o știre din intimitatea mamei lui? Ce ratat lipsit de clasă.” Un altul a întrebat dacă Matthew McConaughey a primit permisiunea mamei lui pentru a scrie asta.

CONȚINUT VIDEO ELLE

În cartea intitulată Greenlights, Matthew McConaughey vorbește și despre copilăria lui turbulentă și despre faptul că părinții lui s-au căsătorit de trei ori și au divorțat de două ori înainte de a rămâne definitiv împreună. După moartea soțului, mama actorului ar fi încercat să-și refacă viața alături de James Grant, tatăl lui Hugh Grant, în vârstă de 91 de ani.

Citește și:
Meghan Markle a purtat haine și accesorii de aproape 400 de mii de dolari pentru o ședință foto

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video