Ed Sheeran și soția lui, Cherry Seaborn, vor deveni părinți

Cherry Seaborn, soția lui Ed Sheeran, e însărcinată cu primul lor copil, iar cuplul ar fi ținut sarcina secretă pe toată perioada pandemiei.

Ed Sheeran și soția lui, Cherry Seaborn, vor deveni părinți

Soția lui Ed Sheeran, Cherry Seaborn, e însărcinată cu primul lor copil și se pregătește să nască la finalul verii. Potrivit The Sun, cuplul a ales să țină sarcina secretă pe toată perioada pandemiei.

După ce în decembrie anul trecut cântărețul a anunțat că va lua o pauză de la muzică, după doi ani grei de turneu pentru albumul Divide, perechea s-a gândit că ar putea fi cel mai bun moment să își întemeieze o familie.

Datorită pandemiei și regulilor de izolare, celor doi le-a fost destul de ușor să păstreze veștile pentru ei, dar și să petreacă mult timp împreună. „Ed și Cherry sunt extrem de fericiți. Sunt de-a dreptul entuziasmați, dar au rămas foarte discreți”, a declarat o sursă apropiată pentru tabloidul britanic.

„Au început deja să își anunțe familia și prietenii”, continuă sursa. „Fac ultimele pregătiri acasă, iar copilul va veni undeva la finalul verii. E într-adevăr un moment fericit și familiile lor sunt foarte încântate pentru ei, abia așteaptă să îl cunoască pe micuț”. Cei doi și-au petrecut ultimele luni în casa lor din Suffolk, mai adaugă The Sun.

Cherry Seaborn și Ed Sheeran se cunosc de la 11 ani, fiind și prieteni buni în liceu. Cântărețul a atins apoi succesul în muzică, înainte să o reîntâlnească pe Cherry în 2015. Chiar Taylor Swift i-a ajutat să sărbătorească un an de relație așa cum se cuvine, la o petrecere în casa ei din Rhode Island.

Cântărețul a anunțat în ianuarie 2018 logodna lor de aproape o lună, printr-un un mesaj amuzant pe Instagram: „Mi-am găsit logodnică chiar înainte de Anul Nou. Suntem foarte fericiți și îndrăgostiți, iar pisicile noastre sunt mulțumite de asemenea”.

Cei doi s-au și căsătorit în decembrie 2018, printr-o ceremonie secretă în Suffolk de care fanii au aflat abia în februarie anul următor – 6 luni mai târziu, Ed a confirmat și el mariajul prin… versurile cântecului Remember The Name: „Fiți atenți cum versurile din melodii te pot încurca / Soția mea poartă roșu, dar arată mai bine fără ruj.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Într-un interviu pentru The Breakfast Club, Ed Sheeran chiar a mărturisit că a scris cântecul înainte ca ei să se căsătorească, dar era convins că se vor căsători până la lansarea lui. Rămâne astfel de văzut și în ce mod ingenios va confirma Ed că urmează să devină tată!

Citește și:
PRIMA IMAGINE cu fiica cuplului Katherine Schwarzenegger & Chris Pratt

Text: Cristiana Daraban
Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video