PRIMA IMAGINE cu fiica cuplului Katherine Schwarzenegger & Chris Pratt

Katherine Schwarzenegger și Chris Pratt au dezvăluit prima imagine cu fiica lor, dar și numele micuței, printr-o postare pe Instagram!

PRIMA IMAGINE cu fiica cuplului Katherine Schwarzenegger & Chris Pratt

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger au dezvăluit numele fetiței lor, încărcând pe conturile de Instagram și prima fotografie cu mânuța acesteia, alături de un mesaj emoționant: „Suntem mai mult decât entuziasmați să anunțăm nașterea fiicei noastre, Lyla Maria Schwarzenegger Pratt”, au adăugat amândoi în descrierea postărilor. „N-am putea fi mai fericiți de atât, ne simțim extrem de binecuvântați! Vă iubim, Katherine și Chris”.

Actorul în vârstă de 41 de ani a mai adăugat și două versete din Biblie în postarea sa: „Domnul a făcut mari lucruri pentru noi și de aceea suntem plini de bucurie”, spune primul dintre ele, Psalmul 126:3.

„Iată, fiii sunt o moștenire de la Domnul, rodul pântecelui este o răsplată”, continuă și cel de-al doilea, Psalmul 127:3-4. „Ca săgețile în mâna unui viteaz, așa sunt fiii din anii tinereții. Ferice de bărbatul care își umple tolba cu ei! El nu se va rușina când va vorbi dușmanilor la poartă”.

Al doilea nume al micuței, Maria, pare să vină din partea mamei lui Katherine, Maria Shriver – fosta soție a lui Arnold Schwarzenegger. Ea a adăugat un comentariu la postarea fiicei sale: „Sunt atât de fericită pentru voi, Lyla Maria e atât de binecuvântată să vă aibă pe amândoi ca părinți, vei fi o mamă uimitoare, deja ești!!!”

Patrick Schwarzenegger, fratele lui Katherine, a confirmat de ieri vestea că sora lui și Chris Pratt au devenit părinți. „Ei sunt foarte bine – tocmai ce i-am cumpărat un cadou”, le-a spus Patrick într-un video celor de la Entertainment Tonight, însă fără să menționeze dacă este pentru sora lui sau pentru bebeluș cadoul.

Patrick nu a dezvăluit când a născut Katherine Schwarzenegger, însă o sursă a declarat pentru ET! că mașina lui Patrick a fost văzută vineri după-amiază la St. John’s Hospital, în Santa Monica, California. Ulterior au venit în vizită și părinții lui Katherine, Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver.

În aprilie 2020, mai multe surse dezvăluiau că actorul Chris Pratt și fiica cea mare a actorului Arnold Schwarzenegger, Katherine, așteaptă primul lor copil împreună. Ba mai mult decât atât, la vremea respectivă Katherine a fost surprinsă plimbându-se cu mama ei și i s-a putut observa burtica de gravidă.

Actorul Arnold Schwarzenegger a declarat în luna mai că este entuziasmat de faptul că fiica sa este însărcinată. „Chiar e o veste încântătoare că fiica mea, Katherine, urmează să aibă un copil. Abia aștept să mă pot juca, fie cu ea, fie cu el, nu contează ce va fi până la urmă, să ne distrăm împreună. Cred că e o experiență unică”, a spus actorul în emisiunea lui Jimmy Fallon.

„Chris și Katherine sunt extrem de fericiți că urmează să devină părinți. Pentru ei este foarte important că urmează să aibă un copil, iar când au aflat vestea, au fost foarte bucuroși. Katherine a fost ocupată cu promovarea noii ei cărți, dar acum are timp să stea acasă și să se pregătească de venirea pe lume a copilului ei. Chris este foarte nerăbdător”, a spus o sursă acum câteva luni pentru ET.

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger au început să se întâlnească în vara anului 2018, cei doi făcând publică relația în decembrie 2018. În ianuarie 2019 au anunțat că s-au logodit. Cei doi s-au căsătorit pe 8 iunie 2019 în cadrul unei ceremonii intime care a avut loc la ferma San Ysidro în Montecito, California. Ulterior, ei au plecat în luna de miere în Hawaii, pe insula Lenai.

Aceasta este cea de-a doua căsătorie pentru Chris Pratt, el fiind căsătorit anterior cu Anna Faris. Aceștia au divorțat în august 2017, după opt ani de căsnicie. Cei doi au împreună și un fiu, Jack.

Citește și:
Bradley Cooper a fost surprins în compania unei actrițe celebre

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people