Dragoș Bucur, dezvăluiri despre rolul de tată: „Mi se pare o gândire corectă”

Dragoș Bucur a dezvăluit cum este el în ipostaza de tată și ce a învățat de la rolul său în familie.

Dragoș Bucur, dezvăluiri despre rolul de tată: „Mi se pare o gândire corectă”

Dragoș Bucur este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din showbiz-ul autohton, iar dincolo de proiectele profesionale care se țin lanț, acesta este și un tată cu normă întreagă. El și soția sa, Dana Nălbaru, au împreună trei copii superbi, pe Sofia, Kadri și Roxana, cea din urmă fiind adoptată de cuplu în 2017. Într-un interviu recent, prezentatorul TV a dezvăluit cum este el în ipostaza de tată și ce a învățat din acest rol.

Prezentatorul de la „Visuri la cheie” a vorbit deschis despre rolul de tată pe care îl are de ceva ani. Într-un interviu realizat cu revista Viva!. Dragoș Bucur a dezvăluit ce a învățat de la ipostaza de părinte și cum este el în viața de zi cu zi cu cei trei copii ai săi.

Dragoș Bucur, despre rolul de tată

Acesta a recunoscut că înainte de venirea pe lume a primului copil, nici nu știa ce înseamnă cu adevărat responsabilitatea unui părinte, ci doar își putea imagina. Cu toate acestea, de 15 ani de când este tatăl unor copii superbi, Dragoș Bucur a spus că învață odată cu ei și evoluează împreună cu cei mici.

„Bănuiesc că nu există părinți perfecți. Am citit acum ceva timp despre un copil care spunea că tatăl lui are aceeași vârstă cu el, explicând apoi că acesta a devenit tată odată cu nașterea lui. Mi se pare o gândire corectă, eu sunt tată de 15 ani și învăț împreună cu copiii mei. Înainte de a îi avea, habar nu aveam ce înseamnă să fiu părinte, doar îmi închipuiam. Viața sau percepția vieții se schimbă radical în momentul în care devii părinte, asta este ceva ce am experimentat pe pielea mea. (zâmbește)”, a spus Dragoș Bucur pentru Viva!

Întrebat ce activități preferate are familia sa, Dragoș a spus că excursiile la munte au loc regulat, fiind printre favorite. Ba mai mult, prezentatorul TV i-a îndemnat pe oameni să iasă mai des în natură și să descopere frumusețile din zonele montane.

„Am redescoperit muntele și de un an de zile mergem regulat în drumeții. Încurajez pe toată lumea să lase mall-urile deoparte, să se urce în tren sau mașină și să încerce să iasă în natură, vor avea parte de niște experiențe extraordinare.”, a adăugat acesta.

În ceea ce privește familia, Dragoș Bucur nu a oferit foarte multe detalii, însă a precizat că o familie este completă în fiecare etapă a sa, indiferent dacă este una numeroasă sau nu: „O familie este completă în fiecare etapă a sa, cu un copil, doi sau zece. Cred cu tărie, însă, că o familie completă e una cu copii”.

Citește și:
Prințesa Anne, moment istoric la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people