Donald și Melania Trump s-au infectat cu coronavirus

Donald și Melania Trump au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Anunțul vine după ce o consilieră a președintelui american a fost, la rândul său, diagnosticată cu Covid-19.

Donald și Melania Trump s-au infectat cu coronavirus

Donald și Melania Trump au anunțat că au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Cei doi vor intra imediat în carantină.

Donald și Melania Trump s-au testat după ce președintele Statelor Unite ale Americii a călătorit cu o consilieră, Hope Hicks, care a fost diagnosticată cu Covid-19. Aceasta a manifestat simptome ale bolii și a fost diagnosticată joi.

Anunțul că Donald și Melania Trump au coronavirus a fost postat pe Twitter de președintele american, care a scris: „Astă seară, prima doamnă și cu mine am fost testați pozitiv pentru Covid-19. Vom începe carantina și procesul de recuperare imediat. Vom trece prin asta ÎMPREUNĂ!”

Donald Trump este considerat unul dintre liderii lumii care a reacționat greșit în gestionarea epidemiei de coronavirus care a afectat întreaga lume, acesta refuzând să poarte mască și diseminând informații false despre virus pentru o lungă perioadă de timp, lucru care ar fi condus la un număr uriaș al infectărilor în SUA, 7.494.671 de persoane infectate, și 212.660 de morți.

Prima doamnă Melania Trump a postat, la rândul ei, pe contul de Twitter, un mesaj: „Așa cum li s-a întâmplat multor americani anul acesta, eu și președintele suntem în carantină după ce am fost testați pozitiv cu Covid-19. Ne simțim bine, iar eu am amânat toate programările. Asigurați-vă că sunteți în siguranță și vom trece prin asta împreună.”

Medicul personal al lui Donald Trump a declarat, conform publicației New York Times, că președintele Trump se simte bine, fără să dezvăluie dacă acesta prezintă sau nu simptome ale infectării. „Fiți siguri că mă aștept ca președintele să își continue îndeplinirea atribuțiilor fără întrerupere pe perioada recuperării”, a declarat Sean P. Conley.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Această știre va fi actualizată pe măsură ce apar noi informații despre starea de sănătate a lui Donald Trump și a soției sale.

Citește și:
#OctombrieRoz: Acum patru ani mai aveam doi ani

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video