Donald și Melania Trump, criticați pentru că nu au purtat măști de protecție și mănuși în cadrul unui eveniment organizat la Casa Albă

Donald Trump și soția sa, Melania, se află din nou în centrul atenției după ce aceștia au fost surprinși fără mască de protecție și mănuși în cadrul unui eveniment.

Donald și Melania Trump, criticați pentru că nu au purtat măști de protecție și mănuși în cadrul unui eveniment organizat la Casa Albă

Donald și Melania Trump au fost prezenți la un eveniment organizat la Casa Albă care a avut ca scop plantarea de copaci cu prilejul Zilei Pământului alături de vicepreședintele Statelor Unite, Mike Pence și soția lui, Karen. Însă, ce a atras atenția a fost faptul că ei au ignorat recomandările venite din partea Center for Disease Control and Prevention și nu au purtat măști de protecție și mănuși.


Pe lângă faptul că nu poartă mănuși și măști de protecție, aceștia nu păstrează nici distanța socială impusă de autorități. Comentariile fanilor nu au întârziat să apară, iar aceștia au criticat destul de dur gestul lor. „Nu există distanțare socială, nici măști.. dar desigur, hai să împărțim o lopată”, a fost un comentariu venit din partea unui utilizator de Twitter.

Recent, Melania Trump chiar îi încuraja pe cetățeni să poarte mască de protecție, „Pe măsură ce CDC studiază răspândirea Covid-19, ei recomandă oamenilor să poarte măști pentru a-și acoperi fața în spațiile publice. Amintiți-vă că acest lucru NU înseamnă că nu e importantă distanțarea socială. Îi rog pe toți să păstreze distanța socială și să poarte măști sau să își acopere fața. Este un virus care se poate răspândi la toată lumea”, a scris Melania Trump.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Afirmația Melaniei Trump a venit după ce soțul său, președintele Donald Trump, a declarat vehement că el nu va purta o mască. „Nu port o mască; este o recomandare. Mă simt bine. Nu cred că voi face asta. Nu vreau să fac asta stând în Biroul Oval. Nu văd de ce aș purta o mască în timp ce salut președinți, prim-miniștri, dictatori, regi, regine. Poate că mă voi răzgândi,” a spus Donald Trump.

Citește și:
O nouă imagine cu Donald și Melania Trump face valuri pe internet, iar motivul este bineîntemeiat

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video