Deva Cassel, fiica celebrului cuplu Monica Bellucci & Vincent Cassel, debutează ca model pe coperta revistei ELLE Franța

La numai 16 ani, Deva Cassel, fiica celebrului cuplu Monica Bellucci & Vincent Cassel, debutează ca model pe coperta revistei ELLE Franța.

Deva Cassel, fiica celebrului cuplu Monica Bellucci & Vincent Cassel, debutează ca model pe coperta revistei ELLE Franța

Deva Cassel, fiica celebrului cuplu Monica Bellucci & Vincent Cassel, este imaginea parfumului Dolce Shine, al brand-ului Dolce & Gabbana, și a pozat pentru prima dată pentru un editorial fashion, ce este publicat în noul număr al revistei ELLE Franța.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELLE (@ellefr) on

Este prima dată când Deva Cassel apare pe coperta unei reviste, iar momentul este cu atât mai important cu cât are loc la 31 de ani de când celebra ei mamă, actrița Monica Bellucci, a apărut pentru prima dată pe coperta ELLE Franța.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELLE (@ellefr) on

Fiica Monicăi Bellucci, Deva Cassel, în vârstă de 16 ani, are o carieră înfloritoare în modeling, iar mama ei cu siguranță are motive pentru care să fie mândră!

Primul ei job în modeling a fost în mai 2019, atunci când a fost protagonista unei campanii a celebrului brand Dolce & Gabbana. Primele imagini cu Deva Cassel în campania unui nou parfum Dolce & Gabbana au făcut făcute publice pe 31 ianuarie 2020, iar parfumul se numește Dolce Shine, fiind lansat în februarie la Galeriile Lafayette.

Deva Cassel locuiește în Paris alături de mama sa și sora ei mai mică, Léonie, în vârstă de 10 ani. În cadrul unui interviu pentru publicația Grazia, Monica Bellucci a mărturisit faptul că „fiicele mele au o latură artistică, dar să vedem, este prea devreme să vorbim despre asta.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Deva Cassel este fiica pe care Monica Bellucci o are alături de actorul Vincent Cassel. Cei doi au anunțat că au pus capăt relației lor în anul 2013, după o căsnicie de 14 ani.

Citește și:
Prima apariție a lui Sophie Turner și a lui Joe Jonas plimbându-și copilul nou născut

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video