Detaliul inedit despre relația dintre Kanye West și Julia Fox, care abia acum a ieșit la iveală

Kanye West și Julia Fox sunt într-o relație deschisă, potrivit surselor. Legătura dintre cei doi este dincolo de limite, considerându-se ființe evoluate.

Detaliul inedit despre relația dintre Kanye West și Julia Fox, care abia acum a ieșit la iveală

Kanye West a șocat cu aparițiile publice alături de noua iubită, Julia Fox, cei doi având o relație de câteva luni. Cei doi au fost văzuți împreună la scurt timp de la anunțul divorțului dintre celebrul rapper și Kim Kardashian. Cu toate că sunt văzuți drept un cuplu solid, Kanye West și Julia Fox sunt într-o relație deschisă.

Kanye West și Julia Fox, fericiți într-o relație deschisă

Surse apropiate cuplului au declarat pentru PageSix că cei doi se întâlnesc și cu alte persoane. Cu toate acestea, atât Julia Fox, cât și Kanye West sunt fericiți în relația lor, chiar dacă nu sunt exclusivi.

„Legătura lor depășește normele tipice, deoarece sunt ființe evoluate care își doresc doar să fie fericiți. Nu există gelozie sau vibrații negative.”, a spus o sursă.

O a doua sursă spune că West, în vârstă de 44 de ani, „vede în mod deschis” relația cu Julia Fox. Totodată, rapperul ar fi cu ochii și pe fosta sa parteneră, Kim Kardashian. În plus, rapperul a fost văzut luni seara, la o întâlnire cu modelul Chaney Jones, în Los Angeles.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Sursele apropiate ale cuplului au declarat că în timp ce Kanye se vede cu cineva pe Coasta de Vest, Fox are și ea o nouă cucerire, un bărbat misterios de pe Coasta de Est. Rapperul a găzduit o petrecere pentru lansarea noului său album „Donda 2”, la care Kendall Jenner și Travis Scott au fost prezenți, în ciuda divorțului său din ce în ce mai amar de Kardashian. De asemenea, a fost prezentă și Jones, care era îmbrăcată ciudat în mod asemănător cu fondatoarea Skims.

Viața lui Kanye West a fost plină de drame, mai ales în ultima perioadă. Rapperul a făcut acuzații grave pe rețelele de socializare referitoare la fosta sa parteneră. Potrivit acestuia, Kim Kardashian ar fi fost vinovată de răpirea fiicei lor. Ulterior, artistul și-a șters comentariile.

Deși, probabil, drama a afectat procesul de divorț dintre Kardashian și West, nu i-a afectat relația cu Fox, în ciuda zvonurilor.

Citește și:
Pedeapsa primită de George Burcea pentru consum de substanțe interzise la volan & reacția actorului

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video