De ce nu au vrut iubitele lui Harry de dinainte de Meghan să devină prințese

Ce concluzii au tras fostele iubite ale Prințului Harry despre viața de membru al familiei regale.

De ce nu au vrut iubitele lui Harry de dinainte de Meghan să devină prințese

Înainte ca Meghan Markle să-i schimbe radical viața, Prințul Harry a avut două relații majore.

Chelsy Davy a fost relația de adolescență a prințului, care a durat până în 2010. Reporterul regal Katie Nicholl a scris în cartea Harry: Life, Loss, and Love că momentul hotărâtor pentru Davy, când a înțeles că nu va putea niciodată continua relația cu Harry, a fost la nunta Prințului William cu Kate Middleton. „Viața de mireasă regală nu era pentru ea și atunci i-a zis lui Harry că nu ar putea face niciodată sacrificiile pe care le-a făcut Kate.”

Într-un interviu acordat Times of London, Davy a spus, referindu-se la atenția exagerată a presei de scandal pentru orice făceau ea și Harry: „Da, a fost greu. A fost cu de toate: foarte înfricoșător și incomod. Mi-a fost foarte greu când era rău. Nu puteam face față. Eram tânără, încercam să fiu o fată obișnuită și era oribil.”

Următoarea relație importantă a lui Harry a fost cea cu Cressida Bonas și a durat cam doi ani, deși Bonas nu a vorbit niciodată public despre asta. Ca și în cazul predecesoarei sale, se crede, însă, că Bonas, care este actriță și model, a renunțat la gândul de a deveni prințesă atunci când a văzut cum era tratată Kate de către presă.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Ambele relații s-au încheiat, în parte, pentru că niciuna dintre cele două femei nu era dispusă să-și asume presiunile care veneau la pachet cu o căsnicie regală, lucru subliniat și de comentatoarea Julie Montagu într-un interviu pentru documentarul britanic Channel 5 Harry and Meghan: Three Troubled Years: „Dacă vă uitați la relațiile anterioare ale lui Harry, niciuna dintre fetele respective nu a vrut să își ia angajamentul și acum vă întrebați: Nu este oare din același motiv pentru care Harry și Meghan au plecat? Fix acesta e motivul pentru care cele două prietene anterioare nu au vrut să se căsătorească cu un membru al Familiei Regale.”

Citește și:

Iubitul din copilărie al lui Meghan Markle face dezvăluiri inedite despre Ducesa de Sussex

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video