Cum și-a sărbătorit Kate Middleton ziua de naștere. Ducesa a împlinit 39 de ani

Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, Kate Middleton  a fost nevoită să își petreacă ziua de naștere acasă, alături de soțul și de copiii săi.

Cum și-a sărbătorit Kate Middleton ziua de naștere. Ducesa a împlinit 39 de ani

În acest weekend, Kate Middleton a împlinit 39 de ani. Dacă până acum obișnuia să își sărbătorească ziua de naștere alături de prieteni și de întreaga familie în casa sa din Norfolk, de data aceasta, Ducesa de Cambridge a fost nevoită să își adapteze planurile. Pandemia de coronavirus a impus măsuri stricte de prevenție în Marea Britanie, țara aflându-se în lockdown, motiv pentru care Kate a trebuit să își petreacă ziua alături doar de soțul său, Prințul William și de cei trei copii ai lor: Prințul George, 7 ani, Prințesa Charlotte, 5 ani, și Prințul Louis, 2 ani.

Cei cinci și-au petrecut întreaga zi împreună și au sărbătorit cu o ceașcă de ceai.

Chiar dacă nu au putut fi aproape de ea, membrii familiei regale au ținut să îi transmită mesaje de la mulți ani prin intermediul rețelelor sociale. Regina Elisabeta a II-a, Prințul Charles și Ducesa de Cornwall numărându-se printre cei care i-au transmis urări.

Pe contul oficial al familiei regale au fost postate două imagini cu Kate, însoțite de următorul text: „Îi urăm Ducesei de Cambridge o zi de naștere extrem de fericită!'.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

„La mulți ani Ducesei de Cambridge!', a fost mesajul pe care Prințul Charles și Ducesa de Cornwall l-au scris.

Iar pe contul Palatului Kensington a fost publicată o imagine cu Kate din timpul turneului regal, făcut de aceasta și de Prințul William în mai multe orașe din Marea Britanie, în urmă cu o lună.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Anul trecut, ziua de naștere a lui Kate a fost umbrită de anunțul pe care Prințul Harry și Meghan Markle l-au făcut, cu privire la părăsirea familiei regale. Însă, și de data aceasta, cei doi au reușit să atragă atenția publicului, după ce surse apropiate ale acestora au declarat că Ducele și Ducesa de Sussex vor renunța la social media, din cauza numeroaselor atacuri la care sunt supuși în mediul online.

Citește și:
Prințul William și Kate Middleton îi vor vizita pe Harry și Meghan în America

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video