Cum arată cei 3 copii ai celebrului actor Jerry Seinfeld

Clasicul sitcom "Seinteld" i-a adus celebritatea actorului Jerry Seinfeld, însă poate nu știai că el acum este căsătorit și are și trei copii.

Cum arată cei 3 copii ai celebrului actor Jerry Seinfeld

Probabil că adolescenții din zilele noastre nu au urmărit până acum Seinfeld, celebrul sitcom din anii ’90, cu toate că nu este timpul pierdut.

Show-ul a fost cel mai mare proiect din cariera actorului Jerry Seinfeld, cu toată că după terminarea acestuia, el a mai fost implicat în diferite producții. Deși fanii s-au simțit deranjați după ce au descoperit că de fapt Jerry a fost cel care a renunțat la serial, Seinfeld tot nu își va pierde farmecul.

După terminarea show-ului, viața lui Jerry Seinfeld s-a schimbat radical și spunem asta pentru că el și-a găsit dragostea și și-a întemeiat o familie. Jerry s-a căsătorit în 1999 cu Jessica. Cei doi au împreună trei copii – Sascha (20 de ani), Stepherd Kellen (15 ani) și Julian Kal (17 ani). Jessica Seinfeld este autoare și filantroapă de origine americană și, în ciuda celebrității soțului ei, a fost extrem de discretă și a susținut o mulțime de cauze. Sascha, fiica celor doi, a împlinit recent 20 de ani și este studentă la Universitatea Duke.

După nașterea primului lor copil, Jerry și Jessica au decis să pună bazele unei fundații caritabile pentru familiile care au venituri reduse. Good+Foundation este în special proiectul soției lui Jerry, Jessica, iar asta pentru că maternitatea a inspirat-o. Până în prezent, fundația lor a donat peste 50 de milioane de dolari.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Viața de familie este o prioritate pentru Jerry Seinfeld, iar Jessica împărtășește pe rețelele de socializare imagini cu soțul său și cei trei copii pe care îi au împreună. Atât Julian, cât și Stepherd încă mai locuiesc cu părinții.

Iar dacă ne-am găsi că aceștia trăiesc o viață extravagantă, ei bine, nu este așa. Jerry și Jessica s-au străduit să le asigure copiilor o viață normală și să nu resimtă o presiune din punct de vedere al celebrității lui Jerry. Jessica și-a implicat copiii și în acțiunile fundației sale caritabile.

Citește și:
Melania Trump abia așteaptă ca soțul ei să plece de la Casa Albă pentru a divorța, susține o fostă consilieră a acesteia

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video