Colin Jost a confirmat faptul că el și Scarlett Johansson vor deveni părinți

Scarlett Johansson așteaptă primul ei copil din relația cu soțul său, Colin Jost.

Colin Jost a confirmat faptul că el și Scarlett Johansson vor deveni părinți

Primele zvonuri conform cărora Scarlett Johansson ar fi însărcinată au apărut în luna iunie, atunci când actrița a anunțat că nu va participa la anumite evenimente pentru promovarea celui mai recent proiect al său, Black Widow. O lună mai târziu, presa a făcut rost de diverse declarații oferite de către surse din apropierea actriței, care confirmau faptul că Johansson și partenerul său, Colin Jost, vor deveni părinți. Până acum, niciunul dintre cei doi nu a vorbit despre acest lucru, preferând să îți țină viața privată departe de ochii publicului.

Însă, în timpul unui număr de stand-up comedy pe care l-a susținut în acest weekend în Connecticut, Colin Jost a recunoscut că Scarlett este însărcinată. „O să avem un copil. Este emoționant”, a spus Jost, potrivit unei surse care se afla în public.

Vestea că Scarlett Johansson este însărcinată vine după ce aceasta și partenerul său, Colin Jost, unul dintre starurile show-ului Saturday Night Live, au anunțat că s-au căsătorit în secret în luna octombrie a anului trecut, după trei ani de relație. Ceremonia a fost una discretă și a fost anunțată pe contul de Instagram al organizației Meals on Wheels, o asociație care furnizează mese calde pentru persoanele vârstnice din SUA.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Suntem entuziasmați să anunțăm că Scarlett Johansson s-a căsătorit cu Colin Jost în weekend, într-o ceremonie intimă la care au participat rudele apropiate și prieteni, urmând regulile impuse de pandemia de Covid-19, așa cum au fost ele indicate de CDC. Dorința lor pentru nuntă este să ajute vârstnicii vulnerabili în aceste timpuri dificile, susținând @mealsonwheelsamerica”, arăta postarea.

Scarlett Johansson și Colin Jost s-au întâlnit chiar la filmările emisiunii Saturday Night Live, și au început o relație în 2017. Apoi, cei doi și-au anunțat logodna în luna mai a anului 2019.

În trecut, actrița a avut o relație cu Ryan Reynolds, cu care a și fost căsătorită timp de 2 ani, dar și cu Romain Dauriac, alături de care are o fetiță.

Într-un interviu acordat pentru Entertainment Tonight în septembrie 2017, Jost a vorbit despre relația lui cu Johansson, declarând despre actriță că: „Este minunată. Este o persoană foarte cool. Este dificil să mă plâng de ea deoarece este o persoană extraordinară. Sunt foarte fericit. Mă simt un bărbat foarte norocos.”

Citește și:
Actrița Christina Ricci este însărcinată cu al doilea copil

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video