Claudia Schiffer, încântătoare pe covorul roșu, alături de soțul ei

O apariție rară a supermodelului alături de soțul său, cu ocazia premierei celui mai recent film regizat de Matthew Vaughn.

Claudia Schiffer, încântătoare pe covorul roșu, alături de soțul ei

Claudia Schiffer l-a însoțit pe soțul ei, regizorul Matthew Vaughn, la premiera filmului The King’s Man: Începutul, din Londra.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de The Kings Man (@kingsmanmovie)

Supermodelul în vârstă de 51 de ani a purtat o rochie cu bretele, împodobită cu perle de sus până jos, care îi punea în evidență silueta fabuloasă. Creația Balmain din colecția Pre-Fall 2022 a fost completată de o mică poșetă asortată și de balerini negri din catifea, și ei decorați cu perle. Styling-ul a fost asigurat de Lucie McCullin.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Balmain (@balmain)

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de The Kings Man (@kingsmanmovie)

Astfel de apariții în cuplu sunt extrem de rare pentru cei doi. Schiffer și Vaughn, care are 50 de ani, sunt căsătoriți din 2002 și au împreună trei copii: Caspar (18), Clementine (17) și Cosima (11). Familia își petrece cea mai mare parte a timpului în Marea Britanie, unde dețin două proprietăți, printre care o vilă elisabetană cu 14 dormitoare în Suffolk. Impresionanta construcție, denumită Coldham Hall, datează din 1574, iar cuplul și-a dedicat mulți ani decorării sale atente, pentru a nu-i distruge farmecul.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Într-un interviu acordat luna asta publicației The Guardian, Schiffer a recunoscut că nu știe să gătească decât clătite cu mere și paste bolognese. Ea a descris duminicile acasă drept „calme”.

„Mă trezesc când mă trezesc, fără alarmă. De luni până vineri, mă scol la 7 dimineața să fac micul dejun și să pregătesc copiii de școală. Locuim la țară: dealuri, câmpuri, terenuri agricole. Îmi place să fiu înconjurată de natură. Chiar și atunci când plouă, privesc pur și simplu norii.”

În 2019, Claudia Schiffer a avut o revenire spectaculoasă în modeling și a pozat nud pentru Vogue Italia, cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la prima ei apariție pe coperta revistei.

Filmul regizat de Vaughn, care intră în cinematografele din România pe 24 decembrie, este un prequel. În el, cei mai mari tirani şi asasini ai lumii pun la cale un război care ar urma să extermine milioane de oameni. Cineva va trebui să fie mai rapid pentru a-i putea opri.

Citește și:

Claudia Schiffer si cele 10 reguli ale frumusetii

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video