Cine e noua femeie din viața lui Kanye West? Este una dintre cele mai frumoase modele din lume

Divorțul lui Kanye West nu s-a pronunțat încă, dar deja există zvonuri privind noua sa relație.

Cine e noua femeie din viața lui Kanye West? Este una dintre cele mai frumoase modele din lume

Divorțul lui Kanye West de Kim Kardashian, după o căsnicie de șase ani, a fost anunțat în februarie și este în plină desfășurare. Conform actelor depuse la tribunal de către rapper, acesta își dorește custodia comună a celor patru copii ai cuplului: North, Chicago, Saint și Psalm. În ciuda faptului că au fost de acord asupra custodiei comune, Kim va avea copiii în cea mai mare parte a timpului și este posibil să stabilească un program, care ulterior va trebui aprobat și de către instanță, după cum relata TMZ.

Însă, potrivit unor bârfe pescuite de Daily Mail de pe site-ul DeuxMoi, rapperul de 43 de ani nu așteaptă soluționările legale privind custodia copiilor și detaliile financiare ale separării singur, ci alături de supermodelul rus Irina Shayk.

Kanye West se întâlnește acum în secret cu Irina Shayk,” a scris cineva pe contul de Instagram DeuxMoi, adăugând că nu ar folosi tocmai cuvântul dating pentru a caracteriza relația celor doi, dar că sigur există un interes reciproc acolo.

Shayk are 35 de ani și are o fiică de patru ani cu actorul Bradley Cooper, de care s-a despărțit în 2019.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Supermodelul rus și rapperul american s-au cunoscut, cel mai probabil, în 2010, când Shayk a interpretat un înger în videoclipul piesei Power, de pe albumul de mare succes My Beautiful Dark Twisted Fantasy. Doi ani mai târziu, Shayk a defilat pentru West, care abia își descoperise veleitățile de designer, la Paris Fashion Week.

Relația lui West cu Kardashian a început în 2012, cei doi căsătorindu-se doi ani mai târziu, în Europa, și având o relație cât se poate de avidă de atenția publică. În urma anunțării divorțului, o sursă apropiată cuplului a spus că proaspăta miliardară americană nu se grăbește să intre din nou într-o relație, dar că încearcă să lase această portiță deschisă, în cazul în care s-ar ivi persoana potrivită.

Citește și:

Irina Shayk, apariție chic pe străzile din New York alături de fiica ei, Lea de Seine

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video