Charlize Theron, surprinsă într-o ipostază adorabilă alături de fiicele sale

Charlize Theron și-a încântat fanii care o urmăresc pe Instagram cu un clip video inedit cu fiicele sale.

Charlize Theron, surprinsă într-o ipostază adorabilă alături de fiicele sale

Charlize Theron este destul de privată atunci când vine vorba despre viața sa personală, așa că fiecare postare intimă pe care actrița o face este o adevărată încântare pentru fanii săi. Aceasta a postat  recent pe contul său de Instagram un clip video adorabil în care o putem vedea alături de cele două fiice ale sale, Jackson și August.

Cele trei se distrează de minune pe o barcă, făcându-și chiar curaj să sară de pe aceasta în apa mării. Chiar dacă nu știm locul în care faimoasa actriță își petrece vacanța, e clar că are parte de momente de neuitat alături de familia sa.

Eu și fetele mele pentru totdeauna”, a scris Charlize în descrierea clipului video, declarându-și încă o dată iubirea nemărginită pe care o are față de cele două fiice ale sale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica)

Anul trecut, cu ocazia Zilei Naționale a Fiicelor, Charlize Theron a mai publicat câteva fotografii rare cu Jackson  și August. „Inima mea aparține acestor două frumoase surse inepuizabile de energie. Nu o să mai fiu niciodată la fel.”, a scris actrița.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Charlize postează foarte rar imagini cu fiicele sale, însă în fiecare interviu pe care îl acordă vorbește cu multă admirație și iubire despre cele două. Într-un interviu acordat în toamna lui 2019, Charlize Theron a demonstrat că știe cât este de important să îi ajute pe cei din jur și îi învață pe copiii ei să se implice în diferite acțiuni de caritate. „Mereu spun să mergem și să facem ceva în folosul altor oameni”, a declarat Charlize pentru E! News. „Atunci când faci ceea ce spui, lucru pe care vrei să-l învețe și copiii tăi, este de ajutor”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica)

Actrița încearcă să păstreze intimitatea când vine vorba despre copiii ei (pe care i-a adoptat în 2012 și 2015), însă ea a povestit că cei mici iubesc să aibă grijă de prietenii lor necuvântători. „Copiii mei iubesc animalele, așa că fac muncă voluntară la diferite adăposturi. Ei fac curat și alte lucruri de genul acesta. Noi încercăm! Noi încercăm să ne ajutăm comunitatea”, a declarat Theron.

Citește și:
Jamie Lee Curtis a anunțat că unul dintre copiii ei este transgender și este mândră de alegerea acesteia

Foto: Arhiva ELLE, profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video